Alina_Służewska Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 panowie spokojnie po co kłótnie po co farsy głupie wnet wszyscy zginiemy w czarnej lupie:))) pozdrawiam:)
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem. masz rację. ja jemu nawet terapię opłacę. Jestem bardzo ugodowy.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za poczytanie i komentarz. Nie b edę się rozpisywał o zaburzeniach rytmu w swoich wierszach, ale nie wiem czy chcę to wyeliminować. Jeden z moich krytyków zwrócił mi na to uwagę, ale i przyznał, że ten "porwany' rytm często koreluje z treścią. Mirosławie. Dziękuję. Wkrótce kończę swój epizod na forum. Pozdrawiam. A to czemu?
Stary_Kredens Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 rewolucyjny , tylko ten letarg nie pasuje i dreptanie Pozdrawiam Kredens
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za poczytanie i komentarz. Nie b edę się rozpisywał o zaburzeniach rytmu w swoich wierszach, ale nie wiem czy chcę to wyeliminować. Jeden z moich krytyków zwrócił mi na to uwagę, ale i przyznał, że ten "porwany' rytm często koreluje z treścią. Mirosławie. Dziękuję. Wkrótce kończę swój epizod na forum. Pozdrawiam. A to czemu? Witaj Niewierszynie. Czas. Czas. Czas. Internet rozbija mi plany i przeszkadza. Chcę zacząć znowu pisać. Potrzebuję czasu i obserwacji. Serdecznie.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kredensie i dziękuję za chwilę uwagi. Demoniczni przywódcy hipnotyzujący tłumy. Bezład dreptania i rytmiczny marsz. Połączyłem to. Zbieranina przeradza się w armię mścicieli. Taka była moja wizja totalitaryzmów, rewolucji. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi