NOWA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 hop, siup i do koszyka już po łące nie pobrykam o, widzę tu kurczaczka i pisanek zgrana paczka kiełbasa jest i chlebek dobrze będzie nam jak w niebie sól, pieprz i chrzan do tego koszyk pełen na całego pójdziemy do kościoła Wielkanoc to nasza pora gdy poświęcą nas w kościele damy wam na rok nadzieję chociaż śmiesznie napisałam wcale się nie wyśmiewałam
Oxyvia Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Fajny, "ludowy" w stylu wiersz o starej, ludowej tradycji. :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 :) podobasię :) do poczytania :)
Roklin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sympatyczne, z humorem, wiosenne... Podoba się :) Pozdrawiam
NOWA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxi, Ty zawsze z miłym słowem zaglądasz, pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Sylwku za podobasię, pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Roklin za miłe słowa. Pozdrawiam świątecznie:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgrabny wierszyk, sam wchodzi w ucho i bez trudu pozwala się zapamiętać. Chociaż zabawny, ale wykonany z dbałością o tradycję, a nie przesadyzm :)) Aż zapluszczę. Pozdrawiam :)
Klara G Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Taki lekki,zabawny, jak dla mnie końcówka niepotrzebna zupełnie i przedostatnia zwrotka coś zgrzyta jak się czyta.
maria_bard Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to samo do napisania:). Pozdrowienia świąteczne ślę. Elka.
teresa943 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 uśmiechnął tradycją:) Wesołych Świąt! Pozdrawiam - Krysia
efemeryda2 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzięki bo i u mnie, po przeczytaniu, zapachniało świąteczną wędzonką Sugestywnie Pozdrawiam okołoświątecznie
Magda_Tara Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 przypomniałaś mi dzieciństwo, Nowo. ściskam serdecznie świątecznie i dyngusowo! :)))
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie za tak milutki komentarz i za zapluszczenie. Pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny i sugestie w sprawie wierszyka, lubię jak ktoś wyraża swoje zdanie i służy radą. Pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to samo do napisania:). Pozdrowienia świąteczne ślę. Elka. /quote] Jestem ciekawa Elu Twojego wielkanocnego wiersza. Pozdrawiam również świątecznie:)
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że uśmiechnął. Pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe odwiedziny. Pozdrawiam świątecznie:)
NOWA Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma to jak wspomnienia z dzieciństwa. Pozdrawiam świątecznie i odwzajemniam dyngusem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Fajny wiersz z tą tradycją, oczywiście święconka musi być, wspomina się ciepło te święta wielkanocne z dziecięcych lat. Serdeczności- Wesołych Świąt:)))
Rekomendowane odpowiedzi