Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zapraszam serdecznie na moje spotkanie autorskie, które odbędzie się dn. 14 kwietnia 2012 r. o godz. 17.00 w kawiarni "Mikroklimat" w Warszawie, ul. Tarczyńska 5/9. Spotkanie poprowadzi Rafał T. Czachorowski. Będziemy czytać i rozmawiać o "Tarze" - tomiku opowiadań. wydawca: bezet Bogdan Zdanowicz. dołączam zaproszenie elektroniczne w postaci "pocztówki poetyckiej". zapraszam. truml.com/profiles/79036/postcards/108855
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Mag, przymierzam się, jednak nie jestem pewna, co mi z tego wyjdzie. już zaczynam przymilać się do zięcia :) buziaki :)
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leosiu, postaraj się ze wszystkich sił, strasznie się cieszzę "na Ciebie". buziaki! DZIĘKUJĘ !!!! :))
Oxyvia Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Magio, niestety nie mogę, mam wielkanocne warsztaty mojej Terry Poetiki. Żałuję. :-( (A dlaczego nie byłaś na autorskim moim i Baskiego?)...
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) bardzo żałuję, Oxyvio i tego, że nie będziesz i tego, że nie mogłam przyjść, ale miałam coś w rodzaju... warsztatów :))) buziaki, będzie jeszcze niejedna okazja :)))
dawniejbezet Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 14 to dobra data, na różne, zwłaszcza niepodróżne. No. Powo!
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie wierzę! dzięki, Bogdan, za wszystko.
Spółka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Cieszę się, przybędę, zobaczę, poczuję, opiszę! GRATULUJĘ. pozdrawiam! S. :))
Magda_Tara Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))) cieszę się, powitam, pokażę, upamiętnię, zrobię korektę! dziękuję za gratulacje i pozdrawiam najserdeczniej. zapraszam! :)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Życzę powodzenia, dobrej atmosfery, życzliwości. Udanego spotkania, ściskam serdecznie i trzymam kciuki (czekam na relacje i wrażenia) pozdrawiam świątecznie:)
Magda_Tara Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na to liczę, Emmko, na życzliwość i na... Twoją obecność. dziękuję i ściskam serdecznie świątecznie :)) buziaki!
Magda_Tara Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wszystkim Gościom - dziękuję za wspaniały wieczór. Bez Was nie byłby taki. pozdrawiam serdecznie. Tara.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 cieszy mnie ogromnie, że wieczór był udany, z mojej prowincji:) za daleko, liczę na relację:)) pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi