Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA Dziękuję. Czekałem również na taki wiersz od Ciebie. Nawiązuje do naszego dialogu.   Nie jesteś "modliszką". Jesteś bardzo delikatna, dlatego ciągle zachowujesz się jak silna. Zdecydowanie "gatunek chroniony" (u mnie). A mnie przed chwilą odezwał się w pamięci fragment utworu Zeppelinów, wykrzyczane słowa "woman you need love!". Wszyscy jej potrzebujemy, żądamy i prosimy o nią. I pozostajemy "nienakarmieni". Taki los człowieka.   Wierz w człowieka, skoro taki jest twój osobisty bilans pragnień i ran. Ja powiem raczej, za św. Augustynem, że tylko na Bogu możemy się bezpiecznie oprzeć, ale to nie jest teologia, trochę socjologia, psychologia, antropologia - bo  Boga odnajdziesz w każdym człowieku. Najtrudniej odnaleźć go w sobie, a jest. Nauczyłem się tego, ale czasem mamy zakłócenia na. Wybacz mi jedną uwagę, ale powiem, bo prawdy nie wolno zabijać: poetka nie uzyska harmonii w życiu (detalicznym, nie duchowym) z drugim poetą. Ty masz dar, który jest skarbem i przekleństwem... Bóg Cię kocha na pewno, a ludziom ufaj, póki potrafisz.   
    • @Stukacz   Bo blask ten, choć daleki, Wciąż w oczy kłuje, I pod powieką powieki Światło maluje.
    • @Charismafilos to nic, napiszę jak napiszecie, odniosę się do Waszych
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję , jest mi bardzo miło .
    • @hollow man dobre!!! trema mnie bierze... @Magdalena kurka wybacz, ale ja nie nadążam za taką abstrakcją...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...