NOWA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, hej... Żeby nie odbiło się obrazić. Oj! Pomyłku, a kto by miał ochotę, żeby mu odbiło, żeby się obrazić:)
NOWA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śmieszny ten wierszyk, ale widać, że jesteś osobą, która ma poczucie humoru. Dziekuję za poczytanie, za wierszyk i miłe słowa. Pozdrawiam:)
Oxyvia Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam. :) Byłam wczoraj rozdrażniona. Miałam zły dzien i wydawało mi się, że cały świat jest wrogiem. Sorki.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam. :) Byłam wczoraj rozdrażniona. Miałam zły dzien i wydawało mi się, że cały świat jest wrogiem. Sorki. Nie zrozumiałaś mnie. To był żart z tymi przeprosinami dotyczący sporu o trop językowy w wierszu. Dowodziłem, że można dwojako napisać i będzie poprawnie. A tutaj ja na nuikogo się nie gniewam, ani sobie nie robię stresu. Luzik Oxywia.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Ciepły miły wiersz :) Cała hala zielenieje słońce wzeszło nad górami, wiosna ciepło tak się śmieje i biegnie do nas z kwiatami. Wyskoczył na halę halny wyrwał kwiaty wiośnie z dłoni, narowisty nie normalny na sam szczyt już z nimi goni. Z serdecznym pozdrowieniem:)
NOWA Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Bolku, super przedłużenie wierszyka, pozdrawiam cieplutko:)))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Bardzo mi ten wiersz. Kiedyś góry były moim życiem, za to teraz mogę żyć wspomnieniami :) Przytulny wiersz. Plusik i pozdrowienia :)
NOWA Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że wierszyk wywołał wspomnienia, myślę, że miłe. Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawim:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 kocham góry namiętnie! pierwsze skojarzenie? kto to jeszcze pamięta, watra, gitara, noc i śpiew... www.youtube.com/watch?v=lu6MpdQUna0&feature=related uśmiechnęłaś mnie, pozdrawiam:))
NOWA Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Emm za miłą wizytę i za góralkę halkę, bardzo mi się podobało. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi