Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi też jest miło że zajrzałaś, tak z wiosną zawsze radośniej:) Pozdrawiam ciepło i wiosennie:)))
Oxyvia Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Ładny wierszyk, radosny, tchnie życiem i zachwytem. :-) Pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 tego mi było trzeba, bo u mnie gradem sypnęło dziś z nieba :) ogrzał, zapachniało :) Pozdrawiam z pluskiem :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxywio radośnie bo wiosennie, chociaż zapowiadają ochłodzenie:) Pozdrawiam cieplutko:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że ogrzał duchowo w warmińsko mazurskim na razie bez gradowo:) Pozdrawiam serdecznie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Izabelo, miło mi:) Serdecznie pozdrawiam:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 minie kręci wiosna, bardzo! radośnie pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno mnie także kręci wiosna a szczególnie nas marzycieli którzy przelewają swoje myśli na papier, znów nam się trochę ochłodziło ale pozdrawiam ciepło i wiosennie:)))
Rekomendowane odpowiedzi