Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 że pragnę po ostatniej samogłosce zamknąć uda białym zmierzchem, złożyć ramiona, usta, na później, otworzyć autostradę przyznań, skulić w milczeniu fortepianu czarno-białe półtony, zebrać z biurka rozrzucone zapiski, sentymentalne notatki agonii, ukoić strach urzędnika, wybaczyć Panu okrutny żart, by wskrzesić perspektywę jutra? sprawdzaj nasz horoskop. może to wkrótce. 20. 03. 2012.
pijaczyna_ok Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Wybaczyć Panu... A jeśli nie zna się na żartach? Na pewno nie lubi horoskopów, bo to wkraczanie w Jego kompetencje. Pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 nic oryginalnego nie wymyślę . stop . kolejny dobry wiersz . stop . kolejny z datą . stop . wiosna służy . stop . pod którym błękitem takie natchnienia ? stop . no pod którym ??!
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Pijaczyno, ok, masz rację. Dzięki piękne. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Cezarku: Ciągle pod tym samym. stop. nie mam innego. stop. dziękuję. stop. jakoś tak. stop. cieplutko. enter:) Para:)
Baba_Izba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Aniu, Czarodziejko! W nawiązaniu do tytułu wiersza, proszę: zdradź tajemnicę; co należy zrobić, jaką miksturę przygotować, jakie czary odczynić, by pisać takie piękne wiersze?! Powinnam się już przyzwyczaić, ale nadal zaskakujesz mnie, w każdym Twoim wierszu, odkrywam Cię na nowo! Serdecznie Cię pozdrawiam - Iza
Lilka_Laszczyk Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Niektóre wiersze (albo wiersze niektórych) są tak piękne, że nie wiadomo co powiedzieć, aby nie było wtórne i powtarzalne. Można się tylko zachwycać, co niniejszym czynię. Pozdrawiam wieczornie Lilka
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Babo Izbo:) Tajemnica:) Serdeczności za tak miłe czytanie mojego wiersza. A tajemnicę eliksiru zna tylko Brangien. Wdzięcznie się kłaniam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Lilko, niektórzy rozumieją, o czym piszę i to mnie niezwykle buduje. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Dyziek_ka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zawsze staram się pisać pod Twoimi wierszami spontanicznie, bo tak mnie nastrajają. Komentarze z Twoich wierszy, nabierają smaku. Lubię wiersze czytać kilkakrotnie i taki napompowany elegancją, pisać. Jakoś czuję pod nimi nakaz by dziękować za wzruszenie. Dzisiaj zaskoczyła mnie, prawie okrucieństwem fraza otworzyć autostradę przyznań Dziękuję
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Dyźku, nie pozostaje mi nic innego, jak pięknie podziękować. I co mam powiedzieć więcej? Cieplutko, Para:)
Spółka Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 świetne, wspaniałe. zamknięcie otwarcie, pełne nadziei i środków artystycznych. gratuluję, Paro. serdecznie pozdrawiam! plus dałem wczoraj. S.
Magda_Tara Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 zastanawiam się pod czyj komentarz się podczepić :D. podczepiam się pod wszystkie. PIĘKNY, PROFESJONALNY WIERSZ. gratuluję, Paruś. buziaki najserdeczniejsze. :))) + oczywiście.
Baba_Izba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli masz zaufaną Brangien, to pewnie masz i miłość Tristana? Oto tajemnica odkryta: zakochanych kochają Muzy! Cmok, cmok!
innocenty_prędki Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 o! :(( jaka szkoda :(... zła wersyfikacja, przekombinowana, a przez to zupełnie nie trafia we mnie i ... oby tylko!;) hi hi, żartowałem!! :))) ;Podoba mi się okrutnie! Anno :) pozdrawiam ! ochoczo ;)))) ...............................edit: jeszcze tu wrócę! ;)
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Innocenty (niewiniątko!!!) Ale żartowniś z Ciebie;)))) Dziękuję, pozdrawiam, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Co mam powiedzieć? Milutki utwór Aniu:) Zbyteczne są słowa wszelkie gdy myśli czynem się stały, nawet takie-te niewielkie a drugiemu radość dały. Z wiosennym pozdrowieniem:)))
aluna Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Czytając Twoje wiersze Aniu widzę obrazy, słyszę dźwięki,czuję zapach....(długo mnie nie bylo zapewne wiesz dlaczego),z większą radością "biegam" po działach i szukam Twoich pięknych wierszy. Zapadają mi w pamięci !PLUS! Drukuję je sobie, jak mnie najdzie czytam nie tylko sobie...! Uściski! Ania
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Bolesławku, dziękuję wdzięcznie. Bardzo lubię Twoje poetyckie komentarze. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Alunko, tak miło Cię widzieć z powrotem. Jestem Ci niezmiernie wdzięczna za to, o czym piszesz. To dla mnie wielki zaszczyt. Wzruszona pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi