Rafał Kałuski Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 i tak siedzę na ganku jak za złodziejstwo orzecha chwile uciekają jak łyżeczka w wakacyjnym budyniu umyje się w żelaznej misce w zimnej wodzie ze studni to szare życie chwile w płynie wylewane szybko za kołnierz iluzoryczne szczęście na trzeźwo konieczność wyborów dobija ostatnim hukiem deskę trzaska kac w głowie nie ma mnie tu w pierdolonym 3d
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Zupełnie zbędny wulgaryzm. Poza tym nieźle. Pozdrawiam :)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Zupełnie niezrozumiałe i nieadekwatne zlepki słowne. Co mają uciekające chwile do łyżeczki w budyniu? I to w dodatku wakacyjnym. Podoba mi sie jedynie...koniecznośc wyborów, dobija ostatnim hukiem deskę. Swoją drogą dużo się tu ostatnio na forum pojawiło wierszy deliryczno-alkoholicznych. Ciekawe skąd taka tendencja? zastanawiam się... Pozdrawiam Lilka .
Rafał Kałuski Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Jako mały chłopiec, często topiłem łyżeczkę w gorącym budyniu, bawiąc się nią. Musiałem brać drugą żeby ją wyłowić z miski... Przeważnie działo się to na wkacjach w wujka na wiosce... POZDRAWIAM...
Lilka_Laszczyk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Przeczytałam ponownie. Po twoim wyjaśnieniu trochę jaśniej się zrobiło, bardziej zrozumiale. Wspomnienia z dzieciństwa bez względu na to jakie ono nie było są zawsze postrzegane jako lepsze i barwniejsze niż rzeczywistość. Ot taka prawidłowość, chyba dla wszystkich. Odpozdrawiam Lilka
Rekomendowane odpowiedzi