Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 A może by tak na Ósmego choć jeden kwiatek symbolicznie, na co dzień wszak nie mają tego a One lubią romantycznie. Panowie!-Święto ma Niewiasta, przytul więc Krysię Magdalenę bo dziś Dzień Kobiet jest i basta, choć raz w tym dniu bądź dżentelmenem. Bo Bóg Wam cenne dał zalety Wasz wdzięk i urok tak nas nęci, ach drogie Panie Wy Kobiety, bez Was ten świat by się nie kręcił. Dla Was ten uśmiech ciepłe słowo, żeby spełniły się marzenia, byście się czuły odlotowo i każdy dzień był bez zmartwienia.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Bardzo dziękuję, bo domyślam się, że zgodnie z tradycją jednak to nasze święto jest dla nas wyróżnieniem; szkoda, że nie wszyscy (wszystkie) tak myślą.Wierszyk mi się bardzo podoba:) Pozdrawiam i miłego dnia:) Ma.
maria_bard Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Poczułam się odlotowo! Słowa "niewiasta" używa już tylko mój staruszek - tata. Lubię je i za to dziękuję i za piękne rymy. Pozdrowienia serdeczne . Elka.
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Czasami jakieś zmartwienko dodaje uroku przyszłym chwilom, ale żeby było krótkie... Podoba mi się wiersz i jeśli jest życzeniami dla osób płci zwykledługowłosej, dziękuję!
Baba_Izba Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 i niech to będzie nawet goździk czerwony biały lub różowy uśmiechem i czułością pięknie przyozdobiony Ładny wiersz, pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 piękny goździk wierszykowy :* dziękuję, Bolku serdecznie. :))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczułam się przytulona.. i jest odlotowo... :) Bolku.. przemiły gest, taki wiersz, w takim dniu... dziekuję..! Pozdrawiam... :)
NOWA Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Bardzo sympatyczny i lekko napisany przez to miło przeczytany. Biorę go sobie jak najbardziej do siebie.Dziekuję za takie pisanie i pozdrawiam serdecznie:)
Spółka Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 i po święcie! a wiersz godny. pozdrawiam, Bolesławie, serdecznie S.
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Bolku, Twój wierszowany bukiecik sprawił, że poczułam się "odlotowo" :) pięknie dziękuję uśmiechem z plusem :)))))) Cieplutko pozdrawiam dżentelmena - Krysia
Oxyvia Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Bolku, zawsze jestes taki miły, ale w Dniu Bab to już przeszedłeś własne rekordy! Dziękuję serdecznei, spóźniona, lecz wzruszona! :-)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Marusiu że sprawił Ci troszkę radości:) Z pozdrowieniem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Także dziękuję Elu za miłą wizytę i o to chodzi żebyście się czuły odlotowo w tym dniu i nie tylko:) Niewiasta ja wiem czy to przestarzałe no może mało używane w tych naszych czasach. Serdeczności:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że się podoba, oczywiście że jest dla tej płci pięknej tej lepszej połowy:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje zdobione są słowami i każdy wyraz jest tym płatkiem miło mi pisać razem z Wami te słowa dla Was są tym kwiatkiem. Serdecznie pozdrawiam:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawzajem Madziu miło mi. Serdeczności:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczułam się przytulona.. i jest odlotowo... :) Bolku.. przemiły gest, taki wiersz, w takim dniu... dziekuję..! Pozdrawiam... :) Dziękuję Krysiu i mi też jest miło że mogłem sprawić Ci choć w ten sposób trochę radości:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że sprawił Ci przyjemność w to Wasze święto. Serdeczności:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi także serdecznie pozdrawiam:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie cieszy że tak się poczułaś dziękuję za ten uśmiech z plusikiem:) Serdecznie pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi