Marusia aganiok Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 zawsze byłam ciekawa z której strony dopadnie mnie wielki zaszczyt bycia na środku sceny jakim smakiem zwabisz do siebie moje motyle gdy kolorowe kwiaty zakwitną dookoła gdybyś moim światem zakręcił w drugą stronę wszystkie luźne fragmenty same by odpadły zielone liście które cierpliwie przykładałam w miejsce oczu mogły dać nadzieję
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Fajny wiersz, tak mawiają że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale musi być gdyby jej nie było obojętni byśmy byli:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Trzecia jest super! Niech mnie tak ktoś zakręci, pozbędę się trochę balastu.. A ciekawość??? Witam w piekle :)) Podobasia zostawiam i pozdrowienia. :)
Magda_Tara Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 pięknie, plusikuję, Aganioku! buziaki! :))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ogólnie, nie jest źle.. fajny ten fragment z motylami i trzecia bardzo mi pasuje. Przeczytałam kilka razy.. i.. "wwierszam" się coraz bardziej. Pozdrawiam... :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Podobnie jak Nata w miarę kolejnego czytania wrastam w wiersz Pozdrawiam :)
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez piegów. Na pewno bez. A włosy - chciałbyś mieć takie:)) Dobrze, że ludzie są weseli:) O innych przypadłościach lepiej sza! Pozdr. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zapraszam do ponownych odwiedzin:) Teraz bardzo dziękuję i miłego wieczoru:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam! Zawsze lubię jak mnie odwiedzasz i czytasz to, co udało mi się napisać.Dziękuję bardzo i zapraszam:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, dziękuję. Buźka! Duża! :). Ma
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i cieszę się,że się spodobało. dzięki za przyjęcie do piekła:).Zawsze weselej:) Pozdrawiam:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, za miły i trafny komentarz. Pozdrawiam ciepło i miłego wieczoru:) Ma.
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 to nie jest zły wiersz . To jest nawet dobry wiersz . Ale jak dla mnie pozbawiony takiej monumentalnej ikry , która mogłaby jeszcze bardziej wyostrzyć zmysł smaku . Trzecia najlepsza , uważam , że " odpadłyby same " nadałyby nieco tempa i lepiej przysłużyłyby się rytmowi . Pozdrawiam , C :-)
Spółka Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 ależ Marusiu zakręciłaś :) a wiersz podoba się bardzo. pozdrawiam. S.
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 "zakręciłaś" Marusiu, choć dla mnie zabrakło na koniec "iskry" zostawiam podobaśkę :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marusia aganiok Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, wiem, że powinna być, ale bywa, że braknie "tegoczegoś" i czasem zostawiam pole na domysły:) Dziękuję i pozdrawiam na przedwiośniu. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Milo mi :) Dziękuję pięknie. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślę o tym odpadaniu:) Narazie ślicznie dziękuję i pozdrawiam:) Ma.
Roklin Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Czasami lepiej jest pewnych rzeczy nie widzieć albo też nie chcieć widzieć. Ma klimat Twój utwór... Dobrze, że nie nadawałaś mu bardziej wyrazistego zakończenia, bo mogłabyś przedobrzyć. Ciepło pozdrawiam i plusuję :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 podoba mi się, pozdrawiam. ciekawska:))
Rekomendowane odpowiedzi