Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 piękny dzień z tobą chcę takich więcej by przyszły trzeba powiedzieć dobranoc od nowa uśmiechem rozebraną pod miękkim swetrem rano dotykiem sprawdzamy kolejny ziewając kawą w dwie strony rozbiegamy by powiedzieć za chwilę piękny dzień z tobądobranoc
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 razem zawsze raźniej miły wiersz:) serdeczności:)
Wściekły Azot Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zgrabne w tak zgranym temacie. Trochę wątpliwe to "rozbiegamy" ogołocone z "się".
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Piękny wiersz, Spółko! Chcę takich więcej. Dobranoc w wierszu ma magiczną moc ;) Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 tak, Graża ma rację, to magiczny wiersz, Spółko. gratuluję, :))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Przyjazne mojemu nastrojowi czytanie. Fajnie zamknięte kółeczko.. od dobranoc po.. dobranoc.. a w nim, ich dwoje. A jakby dać.. rozbiegani.?. tak tylko pomyślałam.. Pozdrawiam... :)
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 bo to tak jest ;ledwo wstaniesz i już trzeba iść spać. Życie nie szczędzi natłoku zajęć, ale jeśli to miłość to tym bardziej:))) pozdrawiam. Ładny wiersz. Ma,
Zbyszek_Dwa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Piękne przemijanie do spółki :) Jaki dzień takie dobranoc Pozdrawiam :)
Dyziek_ka Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Pięknie intrygująco połamana doba, dwojga. To niby tylko słowa ograniczające czas do poszczególnych klawiszy. Dzień dobry. Dobranoc. Wystukują rytm. Tak to Wasze Spółko granie czytałem. Dziękuję
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale wychodzi mi z tego, że razem, ale osobno i że mijamy razem, ale się mijamy. w takim kontekście wyczuwam w wierszu jakąś ironię, sarkazm. tak sobie odebrałem :). ciekawy jestem, czy bardzo odbiegłem od zamierzeń :), bo bywa :) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 dokopałam się w tym wierszu czegoś nieuchwytnego ale "bolącego" pomiędzy wersami: "mijamy się" od dobranoc po dobranoc - rano ziewanie kawą w dwie strony (a więc "razem" osobno) potem rozbieganie, każdy w swoją stronę. i tak mija dzień. na koniec puenta wybrzmiewa ironią: "piękny dzień z tobą"dobranoc Spółko, być może trafiłam kulą w płot, (czasem tak mam), ale tak to czytam. serdecznie pozdrawiam - Krysia
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Krysiu, ale przecież, to tak samo jak ja :))))
Oxyvia Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Bardzo ciepła, budująca kołysanka na dobre jutro. :-)
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc jest nas dwoje to samo "widzących", czyli coś w tym jest :)))
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, razem czy osobno, ale razem. dziękuję za miły komentarz, Bolku. pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Azocie za czytanie i ocenę pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to: dobranoc ma magiczną moc poza wierszem również. dziękuję, Grażyno. pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) dziękuję, Taro za czytanie. pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Nato, bardzo mnie cieszy ta przyjaźń z wierszem, dziękuję i pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tym bardziej trzeba się spieszyć. dziękuję, Marusiu :) pozdrawiam serdecznie S.
Rekomendowane odpowiedzi