NOWA Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 idzie chłopina drogi się trzyma a obok żona wielka matrona nie dość, że wielka to jeszcze gruba za to chłopina jak patyk chuda para z nich widać nieźle dobrana ona koszula on zaś jej krawat
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 może tak idzie chłopina drogi się trzyma a obok żona wielka matrona nie dość, że wielka to jeszcze gruba za to chłopina jak patyk chuda kto by pomyślał że są jak ulał on jako krawat ona koszula pozdrawiam Jacek
Magda_Tara Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 ale widoczek, sugestywny :D pozdrawiam serdecznie!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Ciebie zawsze z uśmiechem i fajnie:) koszula bliska twojemu ciału krawat ją ściska idą pomału pozdrawiam serdecznie:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 ta chuda chłopina jakoś nie pasi :). poza tym wszystko ok, tak dla uśmiechu :). kłaniam się i pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Ha ha ha! Uśmiałam się. ;-))) No cóż, rozmaite są pary, a często dobierają się na zasadzie kontrastu. :-) Fajny wierszyk. ;-)
sława_zaczek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ona jak futro starego niedźwiedzia on jej u pasa, na smyczy siedział fajnie, wesoło u ciebie:)) pozdrawiam ciepło
maria_bard Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że nawet chopina, który "brzmi" żeńsko, jest męski ;))) Zamiast "chłopina chuda" - "chłopina chudy". I już. Śmiesznostka z podtekstem ;))) Fajne. Pozdrawiam. Elka. Zerknij do podpowiedzi J. Suchockiego. Jest niezła. On dobrze rymuje:).
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Wydaje mi się, że kobieta ma jednak w sobie coś z krawata :)) Pluskam i pozdrawiam. )
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Jacku podoba mi się i tak jak u Ciebie, dziękuję że zadałeś sobie trud, aby pomyśleć jak będzie lepiej. Pozdrawiam serdecznie :)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Taro za odwiedziny, dziekuję za uśmiech pełna buźką, pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Ciebie zawsze z uśmiechem i fajnie:) koszula bliska twojemu ciału krawat ją ściska idą pomału pozdrawiam serdecznie:) Za to Ty Bolku, zawsze z pomysłową i wesołą ripostą. Pozdrawiam równie serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I taka prawda z tymi parami, najważniejsze, że im dobrze, a co nam do tego? Dziekuję za fajny, pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ona jak futro starego niedźwiedzia on jej u pasa, na smyczy siedział fajnie, wesoło u ciebie:)) pozdrawiam ciepło Ty Sławko też fajnie wymyśliłaś z tym niedźwiedziem. Równie ciepło pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że nawet chopina, który "brzmi" żeńsko, jest męski ;))) Zamiast "chłopina chuda" - "chłopina chudy". I już. Śmiesznostka z podtekstem ;))) Fajne. Pozdrawiam. Elka. Zerknij do podpowiedzi J. Suchockiego. Jest niezła. On dobrze rymuje:). Elu obserwuję twoje wpisy pod wierszami, widzę, że się dobrze znasz na poezji, wszelkie Twoje rady biorę sobie do serca. Dziekuję i pozdrawiam :)))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grażynko, ja też uważam, że kobieta ma coś z krawata, chociażby to że jest szyją w związku ( więc bliskość owego zwisu męskiego) i kręci jak chce tą głową rodziny, a czasami i przydusi chłopinę z lekka. Pozdrawiam serdecznie:)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 haha, ale dobre! znałam taką parę! komicznie wyglądało jak szli razem, wesoło pozdrawiam:))
NOWA Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle miło Cię gościć Emm, dziekuję i równie wesoło pozdrawiam:)))
maria_bard Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że nawet chopina, który "brzmi" żeńsko, jest męski ;))) Zamiast "chłopina chuda" - "chłopina chudy". I już. Śmiesznostka z podtekstem ;))) Fajne. Pozdrawiam. Elka. Zerknij do podpowiedzi J. Suchockiego. Jest niezła. On dobrze rymuje:). Elu obserwuję twoje wpisy pod wierszami, widzę, że się dobrze znasz na poezji, wszelkie Twoje rady biorę sobie do serca. Dziekuję i pozdrawiam :))) Nie znam się na poezji, biorę na nosa:))) Dzięki, powodzenia . E.
Rekomendowane odpowiedzi