Coolt Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 To przez ten czarny kłębek co przemiauczał się tuż przed moimi stopami To przez okruchy szkła siódme rozczarowanie wyblakłą czerwienią uczuć To przez złośliwą liczbę sarkastycznie uśmiechnięte szczeble drabiny brak króliczej łapki tęczowego spojrzenia z niebios Bo przecież nie przeze mnie nieuwaga nieudolność nieuporządkowanie są tu bez znaczenia
Michał Kowalski Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 prosto, klarownie, zgrabnie nie zachwycił ale się spodobał:) pozdrawiam serdecznie Coolcie kowalski
Alicja Powroźnik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 "nieuwaga nieudolność nieuporządkowanie są tu bez znaczenia" podoba się najbardziej początek "To przez ten czarny kłębek co przemiauczał się tuż przed moimi stopami" jak Pański tomik? pozdrawiam ciepło;)
Coolt Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Michale: tyle mi wystarczy. Jeśli w prosty,klarowny i zgrabny spobób udało mi się podzielić w wierszu swoim światopoglądem,sposobem myślenia to odniosłem pełny sukces :) Alicjo:cieszę się,że się podoba. A tomik dokładnie za tydzień będzie wydrukowany i wysyłany do tych, którzy go zamówili, ostatnia szansa na zapisy ;) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Coolt Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 misiu kowalski: jeśli to trzykrotne tak po niemiecku było na poważnie, to wyślij mi proszę swój adres pocztowy na maila: [email protected] (więcej informacji o tomiku na forum) Pozdrawiam serdecznie Coolt
maksymilian trader Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ów światopogląd mnie również się podoba:-))
Gość Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 bardzo bardzo jak dla mnie pozdrawiam Marcin Filip
Klaudiusz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ze światopoglądem peela również sie zgadzam (jeżeli trafiasz w słupek to nie kwestia pecha, a barków treningowych...:)) ) natomiast zaskoczyło mnie że Autor nazwał go również swoim - z tego co pamiętam zarzekałeś się Coolcie, że wierzysz w siły nadprzyrodzone...
Coolt Opublikowano 2 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Marcinie:bardzo bardzo mi miło :) klaudiuszu:To,że wierzę,że każdy człowiek ma jakąś Przyszłość, a także w Opatrzność Bożą nie znaczy, że jestem przesądny. Zabobony,amulety przynoszące szczęście,horoskopy i inne wróżki to dla mnie potworna głupota, jeśli ktoś bierze to na poważnie... bo uśmiać się z tego można na potęgę :P Jest kolosalna różnica pomiędzy proszeniem Boga o siłę i działaniem, a czekaniem z założonymi rękoma na bliżej nieokreślony cud :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Agnes Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ciekawe ujęcie tematu ale bez zachwytu... to taki prosty wiersz, nie mozna się tu dopatrzec zadnego braku czy błędu, bo temat tez ogranicza poetę troszke...ladnie z tego wybrnąłes, ale szczególnie Cię chwailić nie bedę, bo jak już kiedyś mówiłam: możesz lepiej:) pozdrawiam Agnes
Emilia Zone Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ciekawy i milusi.. :) może nie jest arcydziełem ale ładnym malutkim diamencikiem na niebie :)) że posłużę się przenośnią :)) gratuluję wydania tomiku :)) początek i koniec mi się chyba najbardziej podobają ale reszta nie odbiega tak bardzo :) pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi