Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Jestem, Grażko. Pozdrawiam serdecznie nocną zmianę bluesa;) Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Śliczna dedykacja , a ja zaledwie czarek ... ;-(( Przepiękny wiersz , Anno , cóż więcej ... Dużo w nim dwójek ;-) ale u mnie szóstka . Serdecznie :-)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Fajny Aniu ten marzycielski wiersz:) Naucz mnie proszę tak jak Ty marzyć, zrywać naręcza kwiecistych myśli, żebym mógł nimi Ciebie obdarzyć, takim marzeniem które się ziści. Pozdrawiam serdecznie:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 nie zaglądałem a tu bardzo fajnie + nie umiem marzyć - jesteś kokietką bo marzysz wiosną zimą i w lato aby wirtuoz nim zacznie lekko grając ustami gra pizzicato pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Cezarku, bardzo dziękuję za szóstkę. Lubię. Pozdrawiam i cieplutko się uśmiecham, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Naucz mnie proszę tak jak Ty marzyć, zrywać naręcza kwiecistych myśli, żebym mógł nimi Ciebie obdarzyć, takim marzeniem które się ziści. Bolesławku: Pięknie mi komentujesz. Dziękuję. i jeszcze naucz spoglądać w przyszłość bez ciemnej plamy na horyzoncie. zawołaj słońce, by znów zabłysło, albo mi wymyśl coś zamiast słońca. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Jacku:nie umiem marzyć - jesteś kokietką bo marzysz wiosną zimą i w lato aby wirtuoz nim zacznie lekko grając ustami gra pizzicato bez kokieterii wyznaję prawdę, wirtuoz zmienił instrument, nuty. zamienił skrzypce na piękną harfę, odszedł. zostały mi tylko buty;) Ależ mi się pięknie Panowie "wpisują". Wdzięcznie się kłaniam, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi