WiJa Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Dupek jakich mało - taki wielki egoista że ja już wolę być zwyczajnie złośliwy i zwyczajnie zgryźliwy niż zwyczajnie takim nadętym bufonem który jeszcze nie wie i nigdy się nie dowie (przynajmniej ode mnie skoro sam nie może bo nie chce dopuścić do siebie prostej myśli - jak dla kogo prostej jak oczywiste są fakty - tylko nie dla niego) że bufonadę odstawia.
Agnieszka K Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Weź dupka za rogi! ;-)Czasem fajnie połechtać swe ego i zostać takim bufonem ;-) hi hi hi;-) Wiersz wciąga w miarę czytania - coraz bardziej ;-) i jest zabawny ;-) Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet ja (osoba mało towarzyska) znam niejednego takiego, a kilku nawet osobiście i czasami już nie wytrzymuję. Pozdrawiam
Agnieszka K Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Aha... pewnie , że codziennie się ich spotyka, ale po co zawracać sobie nimi głowę i denerwować się czymś czego się nie zmieni? ;-) Takiego bufona już nie zmienisz;-) "olej go ciepłym..." i pędź przez życie dalej ;-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi