NOWA Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Mnie też się bardzo podoba, gratuluję autorce, plusikuję i pozdrawiam:)
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama zastanawiałm się czy ten wers na końcu jest potrzebny. :-)Muszę się oswoić z tym wierszem i jeszcze wrócę do tego wątku. Póki co - dziękuję, że przeczytałaś - uważnie :*. Pozdr. ciepło. a
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja Ci dziękuję Madziu. Na Twoje przenikliwe oko (a może ucho:-) zawsze moge liczyć. Pozdr. cieplutko. A
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzecz w tym, że ja z zasady nie jestem snetymentalna, więc zupełnie nie wiem skąd takie wiersz :*. Ale skoro tak wychodzi - to niech tak zostanie. Cieszę się, że przyjęłaś pozytywnie. a
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu. wiem, że nie lubisz. Przykro mi. Nie zawsze Cię zadowolę. Ale z drugiej strony... bardzo mi miło, że czytasz. Pozdr. gorąco. a
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi podoba się "elegancko'. Kłaniam się nisko :-**. a
anna_rebajn Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc i Tobie dziękuję :* i pozdr. a
Grażyna_Kudła Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 minęła sekunda porozmawiajmy gołębiu topolo przydrożna uśmiechnij się do mnie biedronko opowiedz o lecie i kropkach stokrotko dziewczynko pomachaj łagodnie strumieniu co znikąd wychodzisz tak pewnie jak gdybyś przewidział zakręty zakola wyśpiewaj mi rzekę jej wody spokojne gwałt brzegom zadany na drogach i polach co szepczesz kominie do wiatrów jesiennych czy skarg wysłuchujesz czy tylko je wołasz wpisany bezwiednie w cykl sennych spowiedzi oddalasz je z echem przebrzmiałych już sonat odpowiedz mi ziemio brunatna nieczuła czy będziesz ostatnia czy pierwsza przy grobie zdrajczyni kochanko zakwitasz dla wróbla dla kropli kałuży świat stawiasz na głowie zaczekaj sekundo Taki manewr nasunął mi się, Aniu - między tytułem, a ostatnim wersem. Wtedy w zakończeniu, peelka również przemija i podąża za sekundą... Ależ to piękna ballada, posłuchałabym przy dźwiękach gitary. ps. jak gdybyś - literówka Pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
teresa943 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 każda chwila (sekunda) jest ulotna jak myśl. "przewędrowałam" z wierszem zachwycona :-) cieplutko pozdrawiam, Aniu - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Ładnie, ładnie płynie ta sekunda niby o niczym a jednak świetny, sprawny wiersz Pozdrawiam Aniu :)
krzywy olek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 twój czas minął, tak tłumaczę zakończenie i dobrze, trzeba było gonić sekundę gdy był na to czas ;) pozdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 podoba mi się + posłuchaj uważnie przyspiewek błękitu chmur swarów co pędzą wraz z wiatru powiewem lub mruczą radośnie gdy chwila do świtu gdyż niebo łut szcęścia ma tylko dla Ciebie pozdrawiam Jacek
anna_rebajn Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Grażynko - dziękuję za uwagi. Zamysł był taki, że trwonimy czas, a on przmeija niezależnie od nas. Przemyślę Twoją uwagę. :-)). Pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krysiu :-)). Ten wiersz sam do mnie przywędrował i jak widać żyjke własnym życiem. Pozdr. ciepło. A
anna_rebajn Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Zbyszku. Miło, że zerknąłeś. Pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O to chodziło!!! Dokładnie ;-). Pozdr. ciepło. a
anna_rebajn Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ośmielam się niebo rozumieć inaczej łut szczęścia - to chwila blask rosy na liściu gałązka o świcie droczyła się z wiatrem a ja ją zamknęłam w oprawie zeszytu :-))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łut szczęścia jest chwilą jednak ma moc wieczną przemienia psychikę i burzy schematy jest litym granitem który daje pewność że świat jest w wyższe wartości bogaty :-))
Rekomendowane odpowiedzi