Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czy ja wiem czy "śmierć" śmierci taka przyjemna by była? Może to właśnie koniec śmierci by prawdziwą epidemię strachu i bólu wywołał? Bo co to za życie jak się umrzeć nie da? Choć rozumiem, że w kontekście wiersza, mówimy o tej mniej przyjemnej śmierci - z rąk innego człowieka lub/i z biedy. Pozdrawiam :)
    • @Domysły Monika Dziękuję bardzo, miło mi strasznie. Tym bardziej, że dziś chciałem zupełnie co innego opublikować. Pozdrawiam i dziękuję <3
    • @BITTERSUITE o rety nie masz konkurencji cudne to

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

...od śmiechu bolą mnie poliki 
    • @Domysły Monika  Zacząłem czytać "pana kota", Zjeżdżam niżej - to kopalnia złota! Czytam, czytam, w krześle skaczę, Pytam - "Co następnego zobaczę?" I głowa moja gdzieś w chmurach góruje, Się denerwowałem - wierszem wyluzuję. Pozdrawiam serdecznie :)
    • @Łukasz Jasiński

Wszystko co za mną to JA .. Masz talent bez dwóch zdań jesteś inteligentny i też bez dwóch zdań . Łukasz każdy twój wiersz wiesz ile ma wyświetleń ..nie sądzę żeby to była zwykła ciekawość bo to co piszesz jest dobre ..może nic nie piszą bo masz trochę "ostry język" 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...