Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• gdziekolwiek schowałaś, odkitraj natychmiast – i w ciemność! najlepiej podczas nowiu ciśnij w głąb studni lub w okno wymarłej chaty. czemu? dobrze wiesz, co za rozpamiętasy wywołuje wpatrywanie się w jego meandryczne wzorki, jaki od tego odkłada się w człowieku dataizm (przedawkujesz gapienie się w kamulec – i twoim bogiem zaczyna być przepływ wiedzy ze zwoju na zwój, przetrysk informacji pomiędzy zwitkami!). to naprawdę groźna rzecz: język rozdwaja, myśli miele, dla wartości jest jak shaker. ...albo nie, czekaj. zamiast wyrzucać daj mi na urodziny. tylko zapakuj ładnie, najlepiej owiń zatłuszczoną gazetą, czy papierem śniadaniowym nie pierwszej świeżości.  
    • @Rafael Marius Wiesz Rafał, trudno powiedzieć, ale i życie ważne :)
    • Oj, jaki koci :) ze wszech miar. Jak rzuciłam najpierw okiem na tytuł to przeczytało mi się "fotografia w kuwejcie" ;)  a tu taka miła i piękna (i mądra ) niespodzianka :)
    • Każdy naród ma pewne cechy charakterystyczne, nasz właśnie takie jak opisałaś. I one powtarzały się (te zrywy) nie raz nie dwa. I w Twoim wierszu jest cdn na końcu - jestem w oczekiwaniu, bo ... to opisałaś (brakuje mi słowa, bo 'pięknie' to może nieadekwatnie do tego tematu, choć językowo pięknie).
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Migrena :) Dziękuję, również zdrówka        @Alicja_Wysocka :) Dokładnie. A ponieważ piszemy, to znaczy, że żyjemy :) Również uściski

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...