wanilia 37 Opublikowano 31 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 w warkocze mojego życia wplatam kolorowe pasma czerwone pasmo miłości gorace jak Twoje usta zielone pasmo nadziei, że to o czym marzę, stanie się jutro błekitne pasmo łez wylanych nocą kiedy sen nie przychodził i drugie błekitne - łez przelanych radością żółte pełne ciepła ogrzewa mnie jesiennie fioletowe pasmo smutku za tymi co odeszli szare, bardzo liczne pasemka jak codzienność od 6.15 do 24.30 pomarańczowe gorące jak kochanie się z Tobą na Saharze i gdziekolwiek i srebrne, pełne doświadczeń i mądrości, które pojawiają się zbyt wolno....
Roman Bezet Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wie Pani co? Nie jest to sytuacja beznadziejna, nawet o godzinie 24:30 ;) - doba ma 48? Nie wiem, czy uda mi się Panią namówić do pewnego niechlujstwa, rozkojarzenia, odpuszczenia sobie po prostu tych wszystkich kolorków (można je mnożyć, dodawać chyba w nieskończoność). Każdy ma swoje kolory i swoje odczucia związane z nimi, i gdyby potraktować poczatek Pani tekstu jako rozgrzewkę (czerwone: no to muszą być usta, nadzieja w zielonym etc), to właśnie dalej zaczyna Pani pisać o sobie (sorry: Peel mówi o własnych, indywidualnych wrażeniach :). Od fioletu. Zachęcam do przemyślenia i pracy - tekst wart jest tego. pzdr. bezet
wanilia 37 Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Dziękuję!! pomyślę nad tym!! wanilia
Michał Kowalski Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 po przeczytaniu uśmiechnąłem się ciepło - to komplement nie jest idealnie... (może ciut zbyt wiele słów:) ) gdyby był krótszy... aha... i niekonsekwencja w stosowaniu interpunkcji (po cóż ona?) pozdrawiam serdecznie michał
wanilia 37 Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Dziekuje za komentarz i za uśmiech:):):) uwagi przemyślę :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi