Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Myszkino, bardzo mi pochlebia Twoja opinia. Kłaniam się wdzięcznie, Para:)
szarobury Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Mamo już..." była taka reklama ze słodką, małą dziewczynką i bardzo mi się podobała. Co prawda to "już" znaczy zrobiłam siusiu. Cieszę się, że skorzystałaś z mojej propozycji. Musisz przyznć, że zachwałem się jak gentelman - nie dostawiłem Ciebie do ściany lecz dałem możliwość wyboru. Ponieważ teraz to i trochę na mnie to plusuję :) pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Szarobury: A, dziękuję Ci bardzo;) Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Paro Kochana, dzięki za ten wiersz. dobrze, że wkleiłaś go. że znów go można czytać :)) buziaki!
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Taruniu, miło mi, że znajdujesz dla mnie chwilkę. Cieplutko wdzięczna, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 baśniowy , delikatny , kojący ... Frazy przemyślane , pięknie podane . I jakby Ci tu podziękować ? Może tak : youtube.com/watch?v=lt-UrlAK1xc
Anna_Para Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Czarku, piękne podziękowanie! Tak serdecznie dziękuję za tę piosenkę na dobranoc! Cieplutko, Para:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 klimatycznie ale aż za syto 3 x w różnych strofach zrób coś z tym a dam Ci plusa pozzdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Jacku, dzięki bardzo! Poprawione. Jakoś mi dotąd to nie "zasyczało" w uszku. Gotowe. A teraz - proszę o plus! Cieplutkie pozdrowienia, Para:)
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Jacku, dzięki za powrót, w który, szczerze mówiąc, nie wierzyłam:) Dziękczynna, Para:)
La_Fée_Verte Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Piękny, baśniowy, romantyczny... A mary mi żal... :)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 La Fee... Dzięki piękne za plusik i współczucie dla mary. Mnie także jej żal. Cieplutko, Mara:) ups.... Para:)
Spółka Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 znam go "z wcześniej. gratuluję. pozdrawiam S.
Rekomendowane odpowiedzi