NOWA Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 on chudziutki i malutki ona taka sama na skrzypeczkach przygrywają śmieszna z nich jest para taka pasja połączyła tych malutkich ludzi lecz pomału to i miłość widać w nich się budzi on na skrzypkach wciąż wygrywa ona mu przygrywa razem nieźle dają radę każde niech tak trzyma żeby im się w życiu grało tak jak tu na scenie będą parą znakomitą niejednych marzeniem
Johny Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Niech wszystkim będzie fakt znany, że dźwięk skrzypiec jest ładniejszy od trąb, puzonów, talerzy, fletów, dzwonków i gitary http://www.youtube.com/watch?v=rqg0l43dbv4 A co do wiersza to w trzeciej strofie nie pasuje mi wygrywa i zaraz ona mu przygrywa. Tak nakładają się na siebie prawie te same słowa.
Marek_Petrykowski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Klimat sielanki - czasem tak lekko też trzeba, jedynie "wygrywa/przygrywa" trochę razi - pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 A ja życzę, żeby każdy został wirtuozem i na życiu jak na skrzypkach wciąż wygrywał z losem. :) Milutki wierszyk, budzi ciepłe uczucia.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja bym troszkę urozamicił aby każde grało na swoim instrumencie on chudziutki i malutki ona taka sama i oboje tylko grają od samego rana on na skrzypkach skocznie grywa jak Jan Kulka w świecie ona też mu towarzyszy gra na prostym flecie grają walce menuety wciąż są tylko razem czy muzyka ich zjednoczy to życie pokaże choć muzyka jest dość ważna za mało na miłość w życiu inne priorytety by godnie się żyło
NOWA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Johny za odwiedziny i za podesłanie fajnych skrzypków ;-) Mnie się wydaje , że jest dobrze, gdyż robią to samo, więc jest to prawie tak samo nazwane. Tak mi się ułożyło od ręki, ale troszkę wymyśliłam: on na skrzypkach ton prowadzi lub on na skrzypkach gra melodię Chociaż nie ukrywam, że wolałabym, żeby było tak jak jest. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku miło mi, że zajrzałeś do mnie i zostawiłeś komentarz. W sprawie wygrywa-przygrywa j.w. chyba , że masz jakieś propozycje? Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Oxi za miłe słowa i fajną ripostę. Pozdrawiam cieplutko:)))
NOWA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku dziekuję, że poświęciłeś mi tyle czasu układając miły wierszyk, puenta też ciekawa i fajna, ale jeśli dotyczy mojego wierszyka, to chyba bardziej w nim chodzi o to, żeby życie układało im się tak jak ta gra na skrzypkach. Pozdrawiam serdecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Miły wiersz, przyjemnie się czyta i zapisuje w pamięci-:) Tacy zgodni ludzie mali z wzajemnością się kochają w korcu maku się dobrali i tak sobie przygrywają. Z serdecznym pozdrowieniem-:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Często wspólne zainteresowania łączą, ale czy to wystarczy na życie całe? Pozdrawiam Lilka
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 iść przez życie razem tanecznym krokiem, patrząc w jednym kierunku, dzieląc pasję do muzyki -po prostu szczęście, melodyjnie pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi