emil_grabicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 usta w pół słowa otwarte zastygły czekaniem na ciebie drzewami wiatr zakołysał i róże pobladły pod śniegiem na białej szyi szept skonał niedokończonym wyznaniem została tylko modlitwa nie mogę jej kochać Panie
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 masz poczucie rytmu Emilu, oj masz dlatego lubię Cię czytać :) ale posłuchałbym jakiegoś ostrego kawałka z riffami i wymiatającym basem, w Twoim wykonaniu, pomyśl. Wiem, że możesz :) Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Podoba mi się ten wiersz, choć dawno przestałem tak pisać. Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Oj, Grabiczku, fajne mini! Brawo! Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ps. Ach, i plusikuję, rzecz jasna!
teresa943 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 lirycznie jak lubię :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Oxyvia Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Świetna, klasyczna miniaturka. Rzeczywiście, kiedy ktoś nie może kogoś kochać, a czuje się w obowiązku, jest to prawdziwy koszmar sumienia, rozdarcie mogące doprowadzić do choroby psychicznej lub do samobójstwa. Bardzo mi się podoba, jak to Twoje wiersze na ogół.
Waldemar Talar Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ja również jestem za wierszem - a te usta w pół słowa otwarte na wstępie oraz szept który skonał na szyi - super . Tak że bez owijania , plus za całość . pozd.
Spółka Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 może(sz) może(sz). tylko w to nie wierzy(sz) pozdrawiam S.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 wymowne, choć niewielkie, oczywiście plus. pozdrawiam:))
Janusz_Ork Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Emilu, bardzo udany wiersz. Jeden z tych, które dowodzą, że nie trzeba wielu słów, aby dużo wyrazić. Pozdrawiam. J.
Rekomendowane odpowiedzi