wiatrowa panna Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 powiedziałeś w naszym domu są jeże jeże kosmiczne cała ich rodzina mało tu miejsca lecz żyć obok da się jeże też można polubić kiedy nad ranem tupią złośliwie włączam im wtedy preludium chopina a one w kuchni zmywają talerze lecz ja tym jeżom nie wierzę II ktoś kiedyś mnie pokochał teraz brudne buty zostawia na progu prosiłam rozpal ognisko chcę ciepło czuć na twarzy minęły wieki opadły liście tylko palec serdeczny nie rozumie tajemnicy trójkąta
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Panno, mam nadzieję, że "nie wieżę" to licentia poetica;))))) Lepiej popraw. Nikt w to nie uwierzy. Nocnie, Para:)
wiatrowa panna Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Aniu, składam się z wody i błędów. ten to techniczny. można go wymazać gumką. dziękuję, pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Panno, jeszcze te nieszczęsne inwersje! brrrrrr! A wers:chcę żar czuć na twarzy trzeba poprawić. Chodzi przecież o to:chcę na twarzy czuć ciepło Poza tym - podoba mi się pomysł na wiersz. Cieplutko, Para:)
wiatrowa panna Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Aniu, dziękuję. poprawiłam. miłego dnia.pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 No i już mogę plusikować, co czynię z przyjemnością, Para:)
wiatrowa panna Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Aniu, bardzo dziękuję. to przyjemne uczucie. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi