giga darejko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie przetrwam jak samotny gladiator na arenie walcząc z truchłem przemijania nie zauważę ostatniego oddechu świszczącego tchnienia niczym gong objawienia niebytu tu i teraz przyjdą inni zadepczą mojej krwi kroplę w piachu nadziei na wieczność skonam bez prawa powrotu bez siły by zwyciężyć
giga darejko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mila, też je masz , tylko znajdź dla nich swoje własne ubiory ;)
henryk_bukowski Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. umieram jako samotny gladiator walczący na arenie z truchłem przemijania nawet nie zauważę ostatniego tchnienia oddechu nie wspominając widoku kciuków skierowanych ku ziemi w niemym pomruku nieuchronnego niebytu tu i teraz wraz z gongiem przyjdą następni wdeptując w piach nadzieję na wieczność skonam bez prawa powrotu bez siły by zwyciężyć :)...tak sobie...-pozdr:)
giga darejko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. umieram jako samotny gladiator walczący na arenie z truchłem przemijania nawet nie zauważę ostatniego tchnienia oddechu nie wspominając widoku kciuków skierowanych ku ziemi w niemym pomruku nieuchronnego niebytu tu i teraz wraz z gongiem przyjdą następni wdeptując w piach nadzieję na wieczność skonam bez prawa powrotu bez siły by zwyciężyć :)...tak sobie...-pozdr:) To co napisałeś z pozdrowieniami jest plagiatem, można się spierać czy lepszym czy gorszym. Natomiast moją intencją, w komentarzu Twojego utworu, była chęć utrzymania Twojego sposobu postrzegania i przekazywania myśli. Nie mam zielonego pojęcia jakbyś to zakończył gdybyś poszedł za moim odczuciem. I cieszę się, że moja wena nie bazuje na cudzych utworach tak oddtwórczo jak Twoja. Pozdro ;)
henryk_bukowski Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. umieram jako samotny gladiator walczący na arenie z truchłem przemijania nawet nie zauważę ostatniego tchnienia oddechu nie wspominając widoku kciuków skierowanych ku ziemi w niemym pomruku nieuchronnego niebytu tu i teraz wraz z gongiem przyjdą następni wdeptując w piach nadzieję na wieczność skonam bez prawa powrotu bez siły by zwyciężyć :)...tak sobie...-pozdr:) To co napisałeś z pozdrowieniami jest plagiatem, można się spierać czy lepszym czy gorszym. Natomiast moją intencją, w komentarzu Twojego utworu, była chęć zatrzymania Twojego sposobu postrzegania i przekazywania myśli. Nie mam zielonego pojęcia jakbyś to zakończył gdybyś poszedł za moim odczuciem. I cieszę się, że moja wena nie bazuje na cudzych utworach tak oddtwórczo jak Twoja. Pozdro ;) ...widocznie źle się zrozumieliśmy...wyrzuciłem wszystko co moim zdaniem było zbędne...tak jak i użycia interpunkcji...i nie było moim zamierzeniem..."plagiatowanie"...tej niezwylke świetlanej myśli-pozdr.
giga darejko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Hmm...No tośmy sobie pogadali. Życzę sukcesów w przerabianiu wierszy innych użytkowników tego portalu, pozdro.
Emily Brightness Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Podoba mi się pomysł. Nie wiem, czy Twoim zamierzeniem było w tym wierszu panikować, poddać się... W jakimś stopniu tragiczne. Podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi