LadyC Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 co mam napisać kiedy czujesz się samotny że moi mężczyźni przytulają się do szalików noszą moje pierścionki bez oczka na małym palcu zawijają ostatni zapach kiedy jestem szybsza od świtu poranki rodzą się zamglone trzeźwy umysł podpowiada tysiące rozwiązań najgorszych rad nie udziela się na wynos
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 A wiesz, super! Nowrocznie.
LadyC Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Noworocznie, Panie Sterfanie :)
adam hoff Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 trzeźwy umysł podpowiada tysiące rozwiązań najgorszych rad nie udziela się na wynos Można by to potraktować jako radę najlepszą, gdyby nie to, że "na wynos", jest tylko zdiagnozowaniem problemu, z którym "poradzić sobie" musi (podjąć decyzję ?) sam "samotny"...
Elea Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Myślałem, że rad zawsze udziela się na wynos. Czasami bierze się nawet za nie kaucję. Ciekawy wiersz. Pozdrawiam - E.
Anna_Para Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 No tak, przerzutnia sobie radzi tutaj z czytelnikem, jak chce :)najgorszych rad nie udziela się na wynos. I plus i pozdrowienia. Para:)
LadyC Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 miło, że się podoba :) pozdrawiam
LadyC Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 zwykle na wynos, zwłaszcza tych najgorszych, żeby nie brać za nie odpowiedzialności gorzej jeśli rozum radzi właścicielowi
Rekomendowane odpowiedzi