Pan_Biały Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 to miał być cień mężczyzny to miało być łono kobiety wszystko czyste liście przygotowane do spalenia węgiel wilgotny i ciężki oddech dziecka gdy na termometrze minus cztery strony tego samego świata i połowa życia w spiżarni
Spółka Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 bardzo dobre, mocne, gratuluję, Biały. pozdrawiam. S.
JacekSojan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 hmmm..mam rozdrapy natury etycznej, jak autor - ciekawa choć nieco hermetyczna symbolika - wiersz! J.S
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Szczur mi się kojarzy ze spiżarnią, jest tak samo niechciany jak bękart. Ale, ale... gdzie jest druga połowa? Chyba wiem, znalazłam w tym:"cztery strony tego samego świata" Do mnie przemawia. Pozdrawiam w nowym roku, Rafale. :)
Pan_Biały Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czas i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli wiersz "gada" to spełnił swoja powinność, a to najczęściej zasługa odbiorcy:) dziękuję Grażko pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi