złamane skrzydło Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 a ja już... przyroda jak kobieta:)) dobre Grażynko:))
Magda_Tara Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 jesiennie, refleksyjnie, ładnie :)) buziaki, Grażo. :))
Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Chciałabym bardzo, aby taką poezję mogła i chciała czytać dziś młodzież. Wiersze o przyrodzie, które pamiętam z młodości, były prostackie i przaśne. Ten rozdaj wielu do przeczytania. Ściskam Cię. Elka.
Anna_Para Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Fajnie, Grażko. Dałam się zwieść pierwszymi strofami. Z wielkim podobasiem. (Masz tu piękną inwersję, która uroczo zdobi tekst. Wiesz, jak krytykuję inwersje, jeśli nie mają nic do roboty, a są) Brawo, cieplutko pozdrawiam, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 dwa w jednym - tak bym to określił ... Z czego pierwsza część lepsza ale osobiście kłaniam się tym poprzednim ... Wierszom Twoim ... Pozdrawiam , C :-)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słuszny wniosek, Stasiu. Miło, że zajrzałaś. Pozdrawiam. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A... tak, właśnie. I to podwójnie jesiennie:) I dla Ciebie buziak. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, Elu, że tak piszesz, ale toć mój też prosty :))) Mam kilka zapamiętanych z młodości, a pamiętam nie dlatego, że na nich "wyrosłam:, ale jakoś tak mi zapadły... Dzięki, że byłaś. No to jesiennie, pa. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No chyba, że dwa... :))) Masz ode mnie ukłon, za wspomnienie o tych poprzednich. Pozdrawiam, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, za atest dla inwersji - ogromne dzięki :) Próbowałam bez niej, ale tak mi pasowała i jeśli mam Twoje poparcie, już wiem, że tak zostanie. Dziękuję. Serdeczności. Grażyna :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Grażyno !!! "raczkuj" a dojrzewanie zostaw słońcu:))) Niech sobie inni wzdychają ,ale wolę jak nie oddajesz pokłonów.Trochę pomnikowe.pozdr
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, Elu, że tak piszesz, ale toć mój też prosty :))) Mam kilka zapamiętanych z młodości, a pamiętam nie dlatego, że na nich "wyrosłam:, ale jakoś tak mi zapadły... Dzięki, że byłaś. No to jesiennie, pa. :) Nie mówię, że nie jest prosty. Mówię, że nie jest prostacki. :)))) A ten śnieg już mógłby spaść. Opiszesz nowe obrazy? Pa.
Rekomendowane odpowiedzi