Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Henrietka powiedziała że na perkusji grasz jak tata o on nie zna nut a Melcia na skrzypcach jeszcze lepiej gdybym umiał grać na gitarze i miał wszystkie palce włączyłbym Santanę albo wziąłbym kostkę plastikowy dzwięk byłby stęchły takie biodra bez bioder albo dżwięk bez głosu może nawet bez sensu kiedy ruszasz jest lepiej kiedy poruszasz się lepiej jest lepiej jest kiedy się ruszasz albo graj na tej giatrze
Czarna_Dama Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Henrietka powiedziała że na perkusji grasz jak tata o on nie zna nut a Melcia na skrzypcach jeszcze lepiej gdybym umiał grać na gitarze i miał wszystkie palce włączyłbym Santanę albo wziąłbym kostkę plastikowy dzwięk byłby stęchły takie biodra bez bioder albo dżwięk bez głosu może nawet bez sensu kiedy ruszasz jest lepiej kiedy poruszasz się lepiej jest lepiej jest kiedy się ruszasz albo graj na tej giatrze fajny wiersz o muzyce ha,ha dobre Stefanie
Lübow Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, Stefan, muzyczny wątek jest tutaj zupełnie na miejscu. Nie wiem, czy kojarzę prawidłowo, ale każda gitara przypomnina damskie biodra i w górę do ramion... dlatego biodra bez bioder nie dają mi spokoju... haha Pianista bez palców może zagrać na każdej takiej gitarze, wystarczy struny musnąć gorącym oddechem haha :) Lepiej ruszać, jak się rusza, czy nie ruszać właśnie, żeby poruszyła się sama? Oczywizda ciągle mam na myśli gitarę kocertową z hiszpańskim układem strun i gryfem wygiętym łukiem ponad... pudło... rezonansowe. :) Ech, Stefan, ale zadałeś mi klyna... :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 A o oboju ani słowa ,znowu ,dlatego wiersz uważam za niekompletny:)pozdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, ha ! Czarna, jesteś muzykalna. Graj!
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, Stefan, muzyczny wątek jest tutaj zupełnie na miejscu. Nie wiem, czy kojarzę prawidłowo, ale każda gitara przypomnina damskie biodra i w górę do ramion... dlatego biodra bez bioder nie dają mi spokoju... haha Pianista bez palców może zagrać na każdej takiej gitarze, wystarczy struny musnąć gorącym oddechem haha :) Lepiej ruszać, jak się rusza, czy nie ruszać właśnie, żeby poruszyła się sama? Oczywizda ciągle mam na myśli gitarę kocertową z hiszpańskim układem strun i gryfem wygiętym łukiem ponad... pudło... rezonansowe. :) Ech, Stefan, ale zadałeś mi klyna... :) Z tymi biodrami to masz rację, do dupy bylibyśmy bez bioder, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oki, obojajowuję, dz, pzdr.
Bernadetta1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak dla mnie erotycznie tu dzisiaj uCiebie Stef;):)
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Taka już moja natura. Dzb. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi