JacaM Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 blednie na zdjęciach jak ślad pary na szybie jest młodsza ode mnie umarła zanim się urodziłem
kalina kowalska Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 no i co? co z tego wynika? - chciałoby się poczytać więcej
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej czarno-białe zdjęcia są fantastyczne.Zastanawiam się zafascynowała cię Edie czy raczej Edie -Warhola - jeśli wiesz co mam na myśli.I jeszcze jedno pytanko : czy "bledość" na zdjęciach ( w wierszu) to efekt jej narkotycznego końca?pozdr
JacaM Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej czarno-białe zdjęcia są fantastyczne.Zastanawiam się zafascynowała cię Edie czy raczej Edie -Warhola - jeśli wiesz co mam na myśli.I jeszcze jedno pytanko : czy "bledość" na zdjęciach ( w wierszu) to efekt jej narkotycznego końca?pozdr Nie byłoby Sedgwick bez Worhola :-) a ona blednie razem z pamięcią
JacekSojan Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 jest początek - wstęp...a gdzie reszta? J.S
Magnetowit_R. Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 czy to ona grała w 12 godz. wersji Empire State building? a wiersza mało
Rekomendowane odpowiedzi