HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Sprzedam Boeinga siedem sześć siedem, po udanym lądowaniu awaryjnym. PLL LOT - pierwszy właściciel. Klima, alufelgi, mały przebieg. Ważne AC i OC (bez przeglądu), zarejestrowany (SP-LRC), zerwane poszycie - lekko bity (z dołu) kupiony w salonie - USA (Everett/Seattle). Remont wymagany: Silników - kapitalny. Gondoli (prawej i lewej) - zdarta obudowa. Drzwi wejściowych, oraz BEZPIECZNIK - wcisnąć/wymienić. www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20111105&typ=po&id=po02.txt
Gość Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm... a zródło informacji miarodajne...? a tak merytorycznie, właściciela bym wykropkował :) pozdrawiam HAYQ.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie wyjściowa cena tego boeinga i jaka waluta? – Czy funta szterlinga dawać na początek czy może złotówkę i czy mi dorzucisz na szczęście podkówkę? pozdrawiam HJ
Dyziek_ka Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Znam ten uśmieszek, z lustra Zmuszasz do uśmiechów nie do rechotania, brawo kpiarzu Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, miarodajne źródło... Są takie? ;))) Jeśli prowokacja(w sumie – mam nadzieję), to i tak ten smrodek nie zmieni niektórym wiary w słowo pisane, ale z drugiej strony, dziwna sprawa – kompletna cisza u pozostałych :) Dzięki Popsuty, pozdrowienia.
HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, jak ci to powiedzieć, ale... w końcu, co mi szkodzi - to nie moje ogłoszenie, i właściwie szukam łodzi. A podkówkę mam - nieszczęście gębę mi od rana zdobi, bo mi łódkę w Nieporęcie w łódź podwodną ktoś przerobił. :/ Pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Dyziek, miło że zauważyłeś ;) Pozdrowienia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, jak ci to powiedzieć, ale... w końcu, co mi szkodzi - to nie moje ogłoszenie, i właściwie szukam łodzi. A podkówkę mam - nieszczęście gębę mi od rana zdobi, bo mi łódkę w Nieporęcie w łódź podwodną ktoś przerobił. :/ Pozdrawiam :) Kapitanie Nemo, witaj na pokładzie i niech ta przeróbka cieniem się nie kładzie bo choć to nie lata jak chociażby „Cessna” lecz to łódź podwodna na wskroś nowoczesna i nie będziesz musiał wywijać pagajem płynąc pod powierzchnią wody poza krajem, na łeb nie nakapie, no chyba że dziura wtedy nim załatasz użyjesz kaptura. Pozdrawiam :) HJ
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Znając nasze narodowe ciągoty do sentymentalizowania i zbieractwa, niejeden "Kołalski" z New Jersey zawalczyłby o taką pamiątkę z przelotu, pod warunkiem, że miałby odpowiednio duży "backyard" ;) Pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ta ,mały przebieg???? ,jak z wysiłku lądował na brzuchu:) Ja "bych" kupił ,ale czy on był garażowany? Lubię takie poczucie humoru.pozdr
Dawid Rt Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Dobre. Tylko nie wiem, czy jako wiersz, czy bardziej kpina. Nie mnie oceniać. Pozdrawiam
Janusz_Ork Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Odbieram jako żart na temat marki, wyrobu. W czasie lądowania nie chciałbym być w środku. Pozdrawiam. J.
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Hm, szukałam raczej coś mniejszego, ale koniecznie ze zdolnością lądowania na brzuchu. A, co tam, może być wielkie. :))) Pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Kuszące, bo oferta z przepychem! Ale nie kupię, bo mam lęk wysokości, nie mam kasy i dojścia do przetargu. :( Kupuję za to wszystko, co mnie bawi :))) Wysokich cen! Elka.
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 skończyło się dobrze to można zanurzyć ten temat w sosie z ironii:)) dzień po lądowaniu słyszałem już żarty na ten temat, typu: dlaczego kapitan nic nie powiedział pasażerom o usterce - bo nie chciał krakać;)) i kolejny, że z NY wystartował orzeł a wylądowała wrona;))) kupuję ten wiersz, zadziałał na moje poczucie humoru:) pozdrawiam r
Agata_Lebek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie kupuję, ale wreszcie jest o tym co warto ;BEZPIECZNIK - wcisnąć/wymienić. ;))
Gość Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Bardzo interesujcące...Przeżyjcie takie lądowanie osobiście wtedy przestaniecie glupoty wypisywać. Postaw się w sytuacji np jak ci co lecieli 11 września i wiedzieli że zginąl wtedy do kpin ochota przejdzie...Ogólnie zastanówcie się czasem nad tym co piszecie.
Magda_Tara Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Kpiarzu Ty!!!!!!!! za to Cię... no dobra - KOCHAM! za to mogię :P super! :) buziak!
HAYQ Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie wyjściowa cena tego boeinga i jaka waluta? – Czy funta szterlinga dawać na początek czy może złotówkę i czy mi dorzucisz na szczęście podkówkę? pozdrawiam HJ Drogi przyjacielu, nie pomyśl, żem gbur, jednak na powierzchni wolę - choćby dryf. Wszak tu są miliony do łatania dziur a, że czasem z babą, gdzieś się trafi s p ó r? Nemo to ryzyko też wziąłby na klatę - w domciu być i emo, w łajbie bosmanmatem. Dzięki, po raz drugi :)
HAYQ Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sure - tylko Kołolski, któż by inny, Travolta się nie skusi, na swoim ma już 3. ;) Dziękuję Anno za odwiedziny.
Rekomendowane odpowiedzi