piąta klepka Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Znów jesteśmy na plaży, wpatrzeni w horyzont, wsłuchani w szum fali, beztrosko leniuchując. Nasze żony przycichły na chwilę, zaczytane w niedzielnych gazetach. Mój brat bawi się z dziećmi w wodzie, trzymając je całymi godzinami rozbawione. Ich krzyki i śmiechy z trudem przebijają się przez fale. Za chwilę przybiegną do nas, sypiąc dookoła piasek i krople wody będą szukać ręczników i butelek z sokiem, a później, gdy chwilę odpoczną, sprzeczać się gdzie pójdzemy na kolację. I wszyscy jesteśmy szczęśliwi choć nic o tym jeszcze nie wiemy.
jacek skraba Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 rozwlekły i nudny opis plaży,a gdzie poezja,nie mówiąc już o miejscu dla Czytelnika
piąta klepka Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Mithotyn, dziękuję za komentarz. Po przeczytaniu mojego "wiersza" oraz komentarzy, głosuję: -1. Na moją obronę muszę powiedzieć, że pisanie "wierszy" jest dla mnie tylko zabawą. Nie mam ambicji żeby zostać poetą z powodu oczywistego braku lirycznego talentu, a pisanie niezrozumiałego bełkotu wcale mnie nie interesuje. Tysiące ludzi pisze wiersze ale ilu mamy tak naprawdę dobrych poetów ? ...5-ciu,...10-ciu,...no, powiedzmy...12-stu. Pozdro.
a.z.i_xxx Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 I wszyscy jesteśmy szczęśliwi choć nic o tym jeszcze nie wiemy. Piękne
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę wtrącić: to prawda- prawdziwych hydraulików już nie ma.:)
piąta klepka Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Mithotyn, czuje się Pan obrażony ? Zupełnie nie wiem dlaczego mój komentarz tak Szanownego Pana zdenerwował.
piąta klepka Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Mithotyn, czuje się Pan obrażony ? Zupełnie nie wiem dlaczego mój komentarz tak Szanownego Pana zdenerwował. I nie chcę wiedzieć. Pozdro.
H.Lecter Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Znów jesteśmy na plaży ... I wszyscy jesteśmy szczęśliwi No to fajnie, jeszcze fajniej, że zechciał pan to zatrzymać w słowach. Niezrozumiałe, że publikuje w tym miejscu.
kalina kowalska Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 "I wszyscy jesteśmy szczęśliwi choć nic o tym jeszcze nie wiemy." ten dwuwers czyni wiersz, i mógłby go uratować gdyby wcześniej zapisane było coś nieco ciekawiej
piąta klepka Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Pani Kalino, Dziękuję za komentarz. Ostatnio przeczytałem kilka dobrych wierszy na Pani prywatnej internetowej stronie. Uważam, że posiada Pani autentyczny talent poetycki. Zyczę dużo sukcesów !
kalina kowalska Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 dziękuję, ale to nie ma nic do rzeczy, czyli do Pańskiego wiersza, ten dwuwers jest świetny, warto go wykorzystać pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi