Ran_Gis Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 w ścianach z pełni księżycowej w rozkopanej bieli na pościeli rzeka rwących włosów Twoich piersi nocą stogi ciepłe falujące i tak miękkie jak z babiego lata zdjęte dotykałem całowałem potem wszystko się zajęło cwałem.. nagle stało się szalenie miało miejsce w niebo Wstąpienie kozła fiknął pokój cały tak że z oczu poleciały szyby.. i nie wiedząc kiedy dobrze mocno posnęliśmy w sobie rano ktoś z nas niepotrzebnie białym ścianom rozpowiedział na to one z góry zwiewnie pogroziły przekrzywionym żyrandolem i szepnęły coś do siebie jakby lekko zawstydzone
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem się nie odzywać ,ale skoro to ty to ... zaznaczę ,że byłem.Takie rymy to nie moja baja.sorki:(
henryk_bukowski Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 ...trochę "pieprzu"...mi brak,no ale cóż...też byłem:)...następnym razem nie żałuj przypraw!!!:)
Marlett Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Wiersz można jeszcze uratować. Wszak nie o pieprz tu idzie :)
Ran_Gis Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 > kufelek -dzięki za trzeciego w pościeli.. i podsuflerkę.. pozdrowionko Ran
Ran_Gis Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 > Mariusz Sukmanowski - każde odezwanie jak cenne nazywanie - i baja bongo bongo baja..!! poz Ran
Ran_Gis Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 > henryk bukowski -witaj Henio ! ..i faktycznie może mi się trochę przyprawnica zatkała. poz Ran
Ran_Gis Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 > Marlett -ratuj więc Kto może.. nie używając pieprzu.. a na Autorze .. dzięki Ran
Elea Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Przeczytałem wiersz ze względu na tytuł. Pozdrawiam - E.
Ran_Gis Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 -wymyśliłem tytuł ze względu na wiersz. pozdrawiam Ran
Bernadetta1 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 cwałem całowałem...Ran ratuj ten wiersz;)
Ran_Gis Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 -każdy szczery erotyk z natury rzeczy jest jak krasnalek w ogródku.. i nie oszukujmy się można go tylko potłuc o.. albo zostawić na wieczną pamiątkę.. i nie ma co ratować droga Bernadetto na siłę i niech już tak dogorywa.. zdrówka i dzięki za odwiedziny Ran
Rekomendowane odpowiedzi