Elea Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 z notatek sporządzonych przez służby wewnętrzne wynika że figurant wykazuje istotne odstępstwa od normy już pierwsze spostrzeżenia potwierdzają konieczność czasowego suspendowania a może nawet pozbawienia skrzydeł na zawsze zamiast stać na straży zbawienia powierzonej duszy oddaje się bezpłodnym rozmyślaniom na tematy niezwiązane z nauczaniem Kościoła nerwową gestykulacją rąk zatrzymuje zdania przelatujące ze świstem przez palce ostatnio przestał udzielać wskazówek podopiecznemu raz nawet go skopał i zwalił winę na Bogu ducha winnego diabła za warunkową nominacją przemówiły statystyki chociaż zastępca nie zdobył jeszcze wszystkich patentów ciągle oblewa egzamin z teorii poznania
Jolanta_S. Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no coś Ty przyjacielu mosty mi ostaw ;)
Marek Konarski Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 W końcu nie wiadomo - anioł chory, czy źle przygotowany zawodowo ?
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł świetny:) no może z tym autyzmem tak do końca się nie zgadza skoro jest takim "raptusem" i kłamcą - zbyt "trzeźwo" kombinuje.Po "ostatnio" pojawia się "raz" więc z jednego albo drugiego trzeba by zrezygnować."Misie" podoba:)pozdr
janusz_pyzinski Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 nie powinien chorować,a jednak coś mu dolega - może go na chorobowe -zamysł dobry,wykonanie również pozdrawiam
Cream Dream Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Brzmi dobrze, miejscami pasjonująco. Skojarzenia jeśli chodzi o obrazy mam z Raportem mniejszości Spielberga
Wawrzynek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Pewnie jak większość czytelników, chciałabym czytać pogodne wiersze, ale życie to raczej lodowate krople które w nas...a z czasem i na policzkach. Dla mnie wstrząsający. Pozdrawiam:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aa, nie cierpię słowa "większość". Wybacz, musiałam. A skoro już tu weszłam, to muszę napisać, że przeglądałam sobie tytuły wierszy i: "anioł stróż nie powinien chorować na autyzm"... aha... co?! Nie rozumiem, jak można zatrzymywać rękoma zdania, które przeleciały przez palce. Podoba mi się temat i sposób pisania, mam wrażenie, na pewno złe, że ogólnie rozumiem. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi