spotkanie
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez KOBIETA · Opublikowano
@Radosław o tak ….rozumiem doskonale:) jestem specjalistką od różowych okularów;)))) zasadnicze pytanie brzmi czy wypełniasz jeszcze role społeczne ? ;) -
Przez Leszczym · Opublikowano
@KOBIETA Dobrze. Gdzieś przy 500 swoim tekście zgubiłem orientację na temat normy :) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@infelia To świetny wiersz o rodzinie, samotności i prawdziwych wartościach, napisany z humorem i ciepłem. Kontrast między oczekiwaniami a rzeczywistością jest genialnie rozegrany. Rodzina zjeżdża się z całego świata w przekonaniu, że dziadek będzie czytać testament. Ta gonitwa "na złamanie karku" pokazuje ludzką chciwość i materialną motywację. A potem – zwrot akcji, który wszystko odmienia. Super! -
Przez bazyl_prost · Opublikowano
@Leszczym symbole poparte prądem elektrycznym -
Przez hania kluseczka · Opublikowano
@jan_komułzykant niestety natenczas nie znam wszystkich możliwości suno, z braku czasu głównie, korzystam też z wersji darmowej, więc najprawdopodobniej niektóre fajne opcje tworzenia muzy są dla mnie niedostępne, póki co chciałabym zmienić w tekście dwa słówka, jednego się pozbyć, drugie może wymienić na inne, bez szkody dla rytmu i melodii, ale raczej nie mam możliwości dobrania do (nowego) tekstu tej samej muzy, a edycja tekstu i zapamiętanie zmian, nie działa, także coś tam sobie kombinuję, bardziej jak koń pod górkę :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi