Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 uwielbiam łapać twój wzrok na „boskich nogach” zakładam szpilki czerwona sukienka ledwo zakrywa... drogą ekspresową (omijając serce) płyną dreszcze do źródła upajasz mnie zachwytem leczysz splin grą zmysłów wzajemna potrzeba ekspresji rozpala nas nadal już bez fajerwerków bo nie powiedziałeś nic bym ją zapomniała
Magda_Tara Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 bez: "ci ją" smakowicie erotycznie mlaskający. brawo! mniam! za cały obiad! buziak.
Ela_Ale Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zbyt mało poruszyłaś tym wierszykiem. Motyle troszkę są wyeksploatowane ostatnio! Stanowczo Rzęsy - o nich już nawet nie wspomnę. Pierwsze trzy wersy zapowiadały subtelniepikantny erotyk, ale się rozpłynęło... Fakt: "cija" i "twoje wybory" - do wyjęcia. Warto uatrakcyjnić strofki. Pozdrowienia. Elka.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Elu dzięki za uwagi; ok . będę modyfikować . powstał ekspresowo jak dreszcz. powyżej pierwotna wersja , a trzon przemiksowany. i tak nie wiem czy dobrze, póki co: ci-ją, motyle , rzęsy, wybór- won:))
Gość Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 jakoś nie trafił tym razem. nieodkrywcze wręcz zuzyte motywy. stać cię na więcej, tak zeby trafił ;) pozdrawiam Emm :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ocenę, może powinien stanąć na warsztacie, ale Ci, z których zdaniem się liczę nie koniecznie tam patrzą. wersja nieostateczna:P)
Dyziek_ka Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Dobra gra fasynacją i jej receptorami to jak reklama podprogowa Pozdrawiam
Gość Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ocenę, może powinien stanąć na warsztacie, ale Ci, z których zdaniem się liczę nie koniecznie tam patrzą. wersja nieostateczna:P) no tak mi się przeczytał... sory. co do warsztatu - myślę ze temat złozony. tak sobie pomyślałem, ze jak ich tam nie ma (tych na których ci zalezy) to wrzucaj na priv :) myślę ze nie byłoby w tym nic niestosownego. pozdrówki :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za czytanie i koment :), miało być podprogowo:) pozdrawiam:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Madziu za pomlaskanie:) "ci ją"- wywaliłam, zresztą cały przeszeregowany:) buziaki:)
jacekdudek Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam łapać twój wzrok na „boskich nogach” zakładam szpilki a sukienka ledwo zakrywa... drogą ekspresową płynie zachwyt leczysz splin wzajemna potrzeba ekspresji rozpala nas nadal mimo że nie powiedziałeś nic bym ją zapomniała jeśli mogę, to tak czuję ten wiersz, zostawia przestrzeń czytelnikowi, oczywiscie takiemu jak ja, pozdrawiam
MIGUEL Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 łapiesz ... po całości :))) pozdr. M
Emmka_Szlajfka Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ocenę, może powinien stanąć na warsztacie, ale Ci, z których zdaniem się liczę nie koniecznie tam patrzą. wersja nieostateczna:P) no tak mi się przeczytał... sory. co do warsztatu - myślę ze temat złozony. tak sobie pomyślałem, ze jak ich tam nie ma (tych na których ci zalezy) to wrzucaj na priv :) myślę ze nie byłoby w tym nic niestosownego. pozdrówki :) korzystam też czytając innych oraz uwagi, komentarze. to co czytałeś tu pierwotnie i obecny wiersz to już jakby dwa różne:), pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam łapać twój wzrok na „boskich nogach” zakładam szpilki a sukienka ledwo zakrywa... drogą ekspresową płynie zachwyt leczysz splin wzajemna potrzeba ekspresji rozpala nas nadal mimo że nie powiedziałeś nic bym ją zapomniała jeśli mogę, to tak czuję ten wiersz, zostawia przestrzeń czytelnikowi, oczywiscie takiemu jak ja, pozdrawiam dla każdego, jeśli tylko coś miłego, w moim przekazie nie ma miejsca na przestrzeń, nie ma być subtelnie, jest opisany konkret. jeśli potrzebujesz przestrzeni- proszę bardzo:) materiał plastyczny do obróbki, czytelnik może wybierać co chce i komentować wg odczuć, pozdrawiam:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się z tego stwierdzenia, pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 podoba mi się dobry taki z powiewem erotyki pobudza zmysły:) serdecznie pozdrawiam:)
wieśniak m Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 ach te szpilki na końcu czerwonej materii ileż tu luzu (we wierszu) swobody....brewerii;))) pozdrawiam - wiesiek:))
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 zakładam szpilki czerwona sukienka ledwo zakrywa... Po tych ostrych rekwizytach napięcie nagle opada, ale pewnie tak miało być. Pozdrawiam, Emm. :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę i podobanie, pozdrawiam:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj:), dzięki za taki odbiór, pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi