wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 W potokach twoich słów w gestów żałobnych bluszczach rąk opętaniu w miotanych zaklęciach wierszem szukam drogi choćby do ubikacji
MIGUEL Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 .. prosto i w lewo :))) tylko nie lej na dechę ;) a i wierszyk sympatyczny :))) pozdr. M
wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdążę?;))))))
Gość Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatni wyraz niepotrzebny, lepszy trzykropek jak dla mnie. pozdrawiam.
wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatni wyraz niepotrzebny, lepszy trzykropek jak dla mnie. pozdrawiam. Zgoda:)), jest niepotrzebny ale puenta ma w założeniu wywołać uśmiech.Nadać lekkości tej materii.Dzięki i pozdrawiam:)))
Ela_Ale Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Znakomite! C'est la vie...Gratuluję. Krótko, a jest wszystko. Serdeczności. Elka. p.s. - jestem za ostatnim wersikiem. Bawi!!!:)))
Magda_Tara Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zgoda:)), jest niepotrzebny ale puenta ma w założeniu wywołać uśmiech.Nadać lekkości tej materii.Dzięki i pozdrawiam:))) ------ noooo, Rustyk.... poleciałeś!!!!!!! zdążyłeś??????/ o rany! ale mi to twoje sikanie było dzisiaj potrzebne!!!!!!! skąd wiedziałeś??????/ ;))))))))))) buziak pod łazienką!
Ran_Gis Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 -bluszczańska w pełni słowa.. z rzepem na ogonie.. fajne !! pozdrowionka Ran
wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))). dzięki Elko. Dodam nieskromnie że na taki odbiór liczyłem pozdrawiam ciepło Wiesiek.
wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))). lepiej się uśmiechać, choćby w epitafiach:))) Pozdrawiam Magdo:)))
wieśniak m Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę- pozdrawiam też:))) wiesiek
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 hihi, kapitalne! i poeta czasem musi siknąć (czy cóś) niektórzy tam mają czytelnię, inni życiowe dylematy roztrząsają itp...itd...itp:) pozdrawiam wesoło:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Kobiety tak mają niestety. Zagadują tak skutecznie i intensywnie,że później biedny facet nie może zdążyć do.... Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Oj ta droga w potrzebie bywa najważniejsza:) Dobrze pomyślane:))) Ma.
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Wg mnie, to o uciekinierze z wiersza Eli :))) Pozdrawiam, Wieśniaku. :)
NOWA Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Fajne wyjście z sytuacji ;)) ja nie mówię tak bezpośrednio, mówię, że idę za zakręt :))) Pozdrawiam!
Gryf Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I znów zew natury zaśpiewał o miłości, Wraz z oka otwarciem w porannej szarości. We mgle wspominień po upojnej kolacji, Powitał codzienność w swej... Suuuuper wierszyk, przyjmij i od Gryfa pozdrowionka.
teresa943 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 "uśmiechnął" (ów wierszyk) od rana...masz poczucie humoru i dobrze, ubikacja to miejsce w sam raz do "uwolnienia się" od "parcia" na... serdecznie pozdrawiam ;-) Krysia
wieśniak m Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jeszcze inni azyl, alibi;)))). dziękuję Emm :)))
wieśniak m Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Romeo, gdybyś Ty nie był Romeo.....dlaczego ci tak....z nogi na nogę? .....tłów sztywnością zgięło;))) dzięki i pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi