Marusia aganiok Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 zamknięta w szafie nie protestuje zmięta nie płacze nie wygładza zmoczona wysycha i znów się nadaje ubiera
Magda_Tara Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 jeśli Podmiotka się ubiera, to: "zakłada" :)) mini to mini :)))
Marusia aganiok Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sukienka może ubrać odświętnie podmiotkę a mini, to niekoniecznie sukienka; to jest "mini" o sukience:))))) dzięki za zagląd. pozdrawiam jesiennie ale ciepło:))) Ma.
wieśniak m Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 ...bo wie że wyschnięta zmoczy niejedne oczy;)))
Magda_Tara Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sukienka może ubrać odświętnie podmiotkę a mini, to niekoniecznie sukienka; to jest "mini" o sukience:))))) dzięki za zagląd. pozdrawiam jesiennie ale ciepło:))) Ma. no! mówię przecież że mini to mini! DLATEGO pytałam kto ma ubrać? czyli ok.! :))
Ela_Ale Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 O uniwersalnych rzeczach martwych. I okazuje się, że potrafią mieć swoje "ego" :))) Ciekawy wierszyk. Fajny. Pozdrowienia. Elka.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 To jednak nie mini... sukienka, tylko po prostu sukienka. Toś sobie wybrała temacik.. :) Mariusiu, szczerze... wstęp ( cztery wersy) mógłby być początkiem na wiersz, jakby jeszcze nieco rozbudować... zakończenie mini jest za bardzo mini, brak mi tu czegoś mocniejszego, choć to tylko o sukience... zostawiam bardzo cieplutkie pozdrowienie... :)
Waldemar Talar Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marusiu - a ja mam miłe skojarzenie z tym wierszem - więc mi się podoba ta sukienka . pozd.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam nad rozbudową, ale lubię czasem popełnić jakieś mini zostawiając czytelnikowi miejsce na wyobraźnię. Miło, że mnie odwiedziłaś, za co bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Ma
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuę bardzo i pozdrawiam ciepło:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sukienka może ubrać odświętnie podmiotkę a mini, to niekoniecznie sukienka; to jest "mini" o sukience:))))) dzięki za zagląd. pozdrawiam jesiennie ale ciepło:))) Ma. no! mówię przecież że mini to mini! DLATEGO pytałam kto ma ubrać? czyli ok.! :)) Cieszę się z "ok-eja" :))))) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooo, faktycznie też się może tak stać:))) Dzięki wielkie! Posyłam pozdrowienia:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marusiu - a ja mam miłe skojarzenie z tym wierszem - więc mi się podoba ta sukienka . pozd. Witaj Waldku - cieszę się z miłych słów jakie zostawiłeś pod wierszem:))) Pozdrowienia:) Ma.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 jak nasze życie. mała czarna mini uniwersalna. z upodobaniem pozdrawiam:)
Pan_Biały Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 będę niegrzeczny dlaczego nie ma nic o podciąganiu mini sukienki- to jest dopiero fascynujące takie tam babskie gadanie - to do wiersza pozdrawiam r
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 chciałbym Cię widzieć w takiej pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam i tak sobie myślę: ta "mini" to tylko "przykrywka" do tego, co pod nią, czyli chodzi tu o kobietę zamknięta (...) nie protestuje zmięta nie płacze (...) zmoczona wysycha i znów się nadaje (do żywania!) ubiera (czyli ...od początku ten sam los) niedopowiedzenia dają pole swobodnego dopowiadania zależnie od wyobraźni czytelnika, zgrabnie to ujęłaś, Marusiu :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 wiersz mi się podoba i także wzbudza we mnie miłe wspomnienia:) minął już ten czas bikini dawno minęły te lata nie widać tych dziewczyn w mini zleciał czas jak strzelił z bata serdecznie pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi