gżegżółka Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Wołał tropiciel spisków w Ornecie: -Wiem co kryje TUSKOBUS! Wy wiecie? Powiem choć drżę o życie: OSKUB STU! Nie wierzycie? Więc wnet w kieszeniach to poczujecie!
gżegżółka Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 W nocy na ustach Franka (Kanada) SUKUB STO mokrych całusów składa Franek broni się butem Demon woła z wyrzutem: -SOBKU UST nie dasz? Tak nie wypada! www.sjp.pl/sukub
HAYQ Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Wjechał Tuskobus z pompą do Brzezin, a tam nad wyraz spokojnie leży wszystko odłogiem, bo ktoś tę drogę Grabarczykowi zrobić powierzył.
gżegżółka Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Przez nocy STO SUKUB we wsi Korona Swym czarem i ciałem kusił Leona Przybył znów i z miejsca krzyknął: -Pragnę byś mnie ostro bzyknął! -TSS! U BOKU czuwa dziś moja żona!
gżegżółka Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Na Martynice stary boss Miał krzyknąć: Mam na BUTKU SOS! Mankiet w keczupie A krawat w zupie! I jeszcze osrał TUBUS KOS!
gżegżółka Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Z liter wyrazu TUSKOBUS można jeszcze ułożyć: TO BUS SUK BUKU STOS STOSU BUK SKUB OSTU TU BOSS KU TUKU BOSS www.sjp.pl/tuk BOTKU SUS USKUB STO SKUTO USB/BUS Kto ma pomysł niech go w formie limeryku ujawni. :)
HAYQ Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Dziś w BUSKU STO stało osób, by bez zbędnego patosu zapytać premiera: Jak żyć... i cholera TUSKOBUS wziął i się popsuł.
gżegżółka Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Rzekł Tusk: Gdy TUSKOBUS jest popsuty Siedmiomilowe zakładam buty Zrobię w jednym BOTKU SUS I na wiecu jestem już! Zaś w obu botkach skaczę na ksiuty!
gżegżółka Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Napis na desce przy drodze do Łap Wciąż komentował tłum zgorszonych bab -To pisał jakiś łobuz! "Tu stanął raz TUSKOBUS! TU BOSS KU chwale partii oszczał grab!"
HAYQ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Dobromir na pomysł (jak dorósł) wpadł i… „sukę” z MO w SUKTOBUS przerobił. A z czasem (gdy w las skręcał w trasie) Freud nazwę podszeptał – SUTKOBUS.
gżegżółka Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Kiedy TUSKOBUS stanął pod Kołem Donek po cichu gadał z Niesiołem -Co robić by jęzor ostry Mieć jak prawo cosa nostry? -Co dzień pęk OSTU SKUB nim z mozołem!
HAYQ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 S.O.S. TU BUK - tępiąc dziób, tłukł go dzięcioł. Misiek lizał w nim miód, pszczoły miażdżąc pięścią. Z dnia na dzień drzewo nikło, za sprawą siknięć wilków - przyschło. BO STU SUK - nie liczą. A ja z chęcią.
gżegżółka Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Oj popijają studenci w Krośnie! W pobliżu BUKU STOS puszek rośnie -TSS! KUBO U Romana Jest jeszcze litr szampana! -Już sylwester? - ten jęczy żałośnie
Rekomendowane odpowiedzi