Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

party people (15)

Agata_Lebek

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zatem wracaj do rzeczywistości... wierzymy Ci... tik-tak, tik-tak... czas jest naszym - oprócz człowieka - największym wrogiem... ale nie zawsze. My tutaj wszyscy jesteśmy na muzycznym koksie, ale Cyndy, która teraz zaśpiewa specjalnie dla Ciebie, jest chyba na prawdziwym koksie... haha :)

www.youtube.com/watch?v=SlykYu5QOkM

Mam to tej piosenki sentyment szczególny - tym bardziej dziękuję! W rewanżu załącznik, który właśnie wyniósł mój słuch na bezbrzeża zachwytu!

www.youtube.com/watch?v=GS_gumNLHhM

Piotr był niezwykłym kompozytorem... nie mógł sobie poradzić ze swoim homoseksualizmem i wpadał w deresje... po których pisał piękne kompozycje... ma niezwykły pomnik w Sankt Petersbugru... czarny anioł a nad nim jeszcze jeden czarny anioł, mniejszy... rozumiem Twój zachwyt, chociaż nie zaglądam do takiej muzyki, ale też wspinam się na palce, jak łabędź... podczas słuchania...
Mam tutaj dla Ciebie coś szczególnego... haha nie znam Cię przecież wcale, ale myślę, że może odnajdziesz tutaj jakąś cząstkę siebie samej... :) Krycha tutaj, to rewelacja interpretacyjna... rewelacja... posłuchaj :)

www.youtube.com/watch?v=jMaBLGWwbrE

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

To ja też Antypodami zadźwięczę. Po pierwsze na pięciolinii od P.Białego, bo nadal mi grają nader często, już bez lidera...
www.youtube.com/watch?v=IaB9QywNCNc&feature=related

Po drugie GAgatkowo, z Gotye - też hołubię :)
www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY&feature=related