Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

haha, ryglowanie przed dobrymi zdarzeniami przypomina głaskanego jeża... w mig się kolcami nastroszy...
Nie da się żyć bez świata, a jeżeli ktoś koniecznie się od niego grodzi, to może się okazać, że świat go osobiście kiedyś odwiedzi... :)

www.youtube.com/watch?v=QNFzlQsUavI
Opublikowano

Muzyka, którą lubię, koi mnie
i pozwala mi zanurzać się
w nieskończoną krainę marzeń,
z której coraz trudniej powracam
do kończącej się rzeczyistości...

www.youtube.com/watch?v=m5H-qIovNnw&feature=related

Opublikowano

I coś lekkiego, na niedzielne leniuchowanie... dużo stokrotek, maki, jakaś żaglówka, zwiewna, łąkowa dziewczyna i piękny chłopak... tak przynajmniej ona uważa haha :)

www.youtube.com/watch?v=KWZMz_lAt6c

Opublikowano

Ten głos warto zapamiętać... moim zdaniem tylko Leona jest w stanie zaśpiewać piosenki Withney Houston
i Mariah Carey - lepiej niż one same... Ten samorodny talent wyłoniono podczas brytyjskiej edycji The X Factor... coś, jak u nas "szukamy talentów"... wystarczy wklepać w google Jeona Lewis, żeby zobaczyć, jak świat docenił jej talent...
Jej utwory na youtube w przeciągu 30 minut osiągają rekordowe wejścia słuchaczy, przekraczające ponad 50 tys. otwarć...
Ma niesamowity głos i lekkość w jego skali, czego brakuje np. M. Carey(5-6 oktaw)...

www.youtube.com/watch?v=xJguaAEtMws&feature=fvst

Opublikowano

Czuję potrzebę wykrzyczeć się przed snem i do kroćset zrobię to! Choćby nawet ustami kobiety...
"życie w zabawny sposób przyczaja się na ciebie... to tak, jak dziesięć tysięcy łyżeczek, gdy potrzebujesz tylko noża... "
Czyż to nie ironia?...

www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY

Opublikowano

I wreszcie czas na sen... zostałem sam w przepastnej sieci internetowej nieskończoności, nieskończoności i nie ma się co spodziewać, że ktoś mi tutaj zaśpiewa kołysankę... zatem sam sobie zaśpiewam... muszę się porządnie wyspać, bo o 6 rano pobudka... haha :)

www.youtube.com/watch?v=bqYx8ISvtOw