Anna_Para Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Spokojnej, Andrzeju. Jeszcze raz - dzięki;) Para:)
teresa943 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 rozbujałaś mnie romantycznie, Aniu :) tak często piszesz dla mnie i za to Ci dziękuję. zawsze czytam Twoje, choć nie zawsze komentuję (brak czasu), wybacz! *D :-) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 I takie wiersze kocham :)
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Krysiu Tereso: Bardzo jestem Ci wdzięczna. Niezmiernie. Cieplutko pozdrawiam, wzruszona, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Alu: Jeśli naprawdę... To bardzo mi bardzo. Pozdrawiam serdecznie, cieplutko, Alu. Para:)
Nata_Kruk Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Zmieniłaś.. potnych.. na ..głodnych.. super.! Hej... :)
były__premier Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 starałem się poprawić wiersz, ale nie zdołałem, czasami są takie teksty których się nie da. ten jest tragicznym zapisem, sorry ale poległem. pozdry
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Nato: Dzięki. Jeśli poprawki się podobają - cieszę się. Przede wszystkim jednak dziękuję, że wracasz. To cenne. Za to cenię warsztat. Hmmm. Szkoda, że właśnie w Warsztacie wiersz nie doczekał się uwagi Czytelników. Dopiero teraz. Lepiej późno niż wcale;) Serdecznie i cieplutko, wdzięczna, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Były premierze: Może i dobrze. Zmarnowałbyś czas. Zaoszczędziłeś jakieś pół godziny życia. Poza tym naprawdę nie wiem, czy powierzyłabym Ci mój tekst do korekty. Dobrze się stało. Ale dzięki za chęć niesienia pomocy. To się liczy. Cieplutko, wdzięczna, Para:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 gdyby dopracować to mógłby być świetny wiersz - obserwuję korekty wprowadzaj dalej pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Jacku: Już dość korekty. Wiersz zostanie, jaki jest. Dzięki piękne, że zaglądasz. Przykro mi, że zawiodłam oczekiwania. Cieplutko, Para:)
szarobury Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 chcę mówić prawdę: kocham. kocham. gdy ty o sobie tego nie wiesz. sprawdzam ślad ust na głodnych nocach. a one wciąż są pełne ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi