Przemysław Mańka Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Podaj dłoń a uniosę twoje palce bliżej serca przemierzając z tobą każde słowo i pocałunek budzący dzień na naszej skórze wtul się w ramiona niech oplotą uczuciem które od zawsze czeka na ciebie a ja odnajdę na skórze każdy dreszcz smakując atom pragnienia z którego powróci noc a księżyc zniknie w naszym szaleństwie bo ja z krwi i kości kocham od zawsze a wszystkie myśli malują pragnienie bycia z tobą
H.Lecter Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 bo ja z krwi i kości kocham od zawsze a wszystkie myśli malują pragnienie bycia z tobą Kochać - tak, pisać - nie... Skąd u pana przekonanie o poetyckim zaawansowaniu ... ? ;)
Przemysław Mańka Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam , ale w ogóle nie rozumiem Pańskiego pytania. Komentarza też nie rozumiem. Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie z kątowni :)))
jacek skraba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 o miłości trzeba inaczej,nie z krwią i kością,a z subtelnością
H.Lecter Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie z kątowni :))) Biorąc pod uwagę wysyp kątoakolitów, trudno się nie zgodzić. To firmowa produkcja Grupy Trzymającej Kąt :)
Tali Maciej Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 dla ukochanej tak, dla czytelnika stanowcze nie!!!! pozdr
były__premier Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie to jakoś dopadło, ale czytam inaczej! jw.!
Rekomendowane odpowiedzi