cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 " KAC " ostry szczyt ale najpierw na sam pik świnoujskie trotuary ce de whisky podszywany czekan w mózg w mordę prask głowy trzask " TAJANIE " zimny policzek wiatr sporządził na mojej twarzy odcisk " TRZEŹWIENIE " do kosza pusta butelka i wiersz Świnoujście 10 III 2010
Magda_Tara Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 :)))))) nie wywalaj do kosza.... wiersza. niech zostanie. buziak, Cezar!
Ela_Ale Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bardzo to jest śmieszne! Aż tak bolesne można mieć rozstania ze sobą i ....wierszem! Pewnie, że nie wyrzucaj! Zachowaj dla przyszłych poetów! Fajne! Pozdrawiam. Elka.
teresa943 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 coś Ty? zachowaj na pamiatkę :) serdecznie pozdrawiam, Cezary - Krysia
Emmka_Szlajfka Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie będę oryginalna : "na kaca najlepsze jest powietrze z pompki do materaca":) nie mam obaw- do kosza tylko butelka; a wiersz?...ku przestrodze:)) pozdrawiam:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bardziej kojarzy mi się z doznaniami po-ostatkowymi :))) Podobne mam odczucia po "mękach tworzenia"... pustka huczy w głowie rozbijana o myśl: już nic więcej nie napiszę! Podobasia zostawiam i pozdrawiam, Cezary. :)
Zawstydzona Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 'Wyrzucić trzeźwienie', a z butelki zrobić lampkę nocną... kosz do góry nogami, a na nim postawić lampkę z energooszczędną żarówką... i pisać, pisać - więcej ;)))
Rekomendowane odpowiedzi