Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w człowieku i morzu jest aż tyle, że nie zmierzyłeś, pewnie miary zabrakło...
ale to jolki marudzenie, może morze ma zły wieczór...
dwie pozostałe są jak ulał, na czasie i chyba na dzisiaj, tylko czy dam radę...

p.s.

podobają mi/sie,
a na to powyżej nie zwracaj uwagi,
moje... notatki - nie powinno ich tutaj być!
mam doła,
dlaczego właśnie w NieDzielę...

Opublikowano

-Jolka! radę dać radę dałaś radę..
faktycznie morze mierzyłem bez łaty na oko..
i marudź sobie jolkowo.. bylebym Cię słyszał,
martwię się że masz doła jak morze w którym chlupie..
jutro szewski poniedziałek.. potem już tylko lepiej !

przyciskam do wierszyska Ran

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Roma Wolność to piękna idea i jeszcze piękniejsze słowo, lecz posiada swoje ograniczenia.  Szczypta wolnej woli zawsze jest nieodzowna w szarej codzienności.      Pozdrawiam!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Stary_KredensPrzychodzi taki czas w życiu, że nadzieja pozostaje tylko pytaniem. Pozdrawiam serdecznie!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• według mnie to bardzo spójny wiersz i przejmujący, to chyba dobre słowo. To jak go czytam bardzo mi się podoba
    • @Rafael Marius masz rację, ale mimo różnic w podejściu do pewnych spraw, w poglądach zawsze warto próbować zrozumieć się nawzajem. To w połączeniu z szacunkiem może dać naprawdę dobry efekt. Dobrej nocy Rafael ;)
    • Co mi zostanie z intymności myśli  Czy choć jeden prawdziwy cień ?   Ludzie przychodzą i odchodzą  Tak jest też ze zdarzeniami Nie chcąc się stajemy Nie mamy ku temu woli   Coś jest u zarania a jednak jest często ślepe i bezrozumne i to wcale nie w jednostkowym wymiarze i dokądś pędzi    Jednak zawsze stanowię odrębność  I czuję ją  Czasem nazbyt boleśnie  Nikomu nie mogę jej oddać  Nikt nie może jej ode mnie wziąć    Możemy jednak być razem I jesteśmy czasem nawet bardzo Czasem jednak bardzo osobno   Kiedy zaczyna się kalkulacja odchodzi miłość i zrozumienie Co zwycięża? Byłoby pięknie żeby miłość  Ale to chyba kalkulacja jest w cenie Natura, ot i wszystko  Zawsze kalkuluje co jej się bardziej opłaca  Jednak zostaje nadzieja  Tylko na co?  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...