wieśniak m Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 w rwącym strumieniu ripost kipiącym alegorią metafor w sieci celnie wymierzonych pytań retorycznych już się nie podniosłem prawym prostym
Magda_Tara Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 to ja tłumaczę jak durnemu jakiemuś, a Ty WKLEIŁEŚ bez mojej pomocy ;)) witaj na Zieleniaku! sie podniesiesz, spoko, spoko! :D nie jesteś już taki strasznie nowy! i widać to po wierszu. i po dystansie do siebie. podoba się. buziak serdeczny! :))
wieśniak m Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Magdo za ciepłe przywitanie. Jeszcze błądzę tu po omacku, ale podobno przy odrobinie chęci można i zwierza nauczyć sztuczek;)
Magda_Tara Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwłaszcza przydomowego. zwierza-ka ;D poczujesz się tu jak w domu, za chwilę maleńką, ino oswoisz materię! ;D
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świeżaczka witamy:) dobre :)
Ran_Gis Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 -sztuka erystyki.. i szczypta (w łydę..) ekwilibrystyki.. idasięprzetrwać.. poz R
wieśniak m Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świeżaczka witamy:) dobre :) Dziękuję za przywitanie i za "dobre":)))))
wieśniak m Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, odrobina ekwilibrystyki jak wyczerpią się możliwości erystyki;). Dzięki za komentarz:) pozdrawiam W
Emmka_Szlajfka Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 No i znalazł Złoty Środek!, podniósł się, podniósł, wstał. gratuluję:) pozdrawiam:)
Janusz_Ork Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Wieśniaku, wierszyk krótki ale niezły, choć mija się trochę z przesłaniem i analizą Schopenhauera. Pozdrawiam. J.
wieśniak m Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha ha:), raczej siłę argumentu :)))
wieśniak m Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:). Mija się z analizą Schopenhauera, i owszem ale to raczej drwina, ironia. Pomysł przyszedł mi do głowy w czasie telewizyjnej debaty dwóch profesorów. Po wymianie zdań mieszczących się w granicach rozmowy ( ostrej rozmowy), przeszli do inwektyw, czekałem kiedy dojdzie do rękoczynów. Niestety czas antenowy kosztuje...;) Pozdrawiam serdecznie :)
Zawstydzona Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Schopenhauera nie czytałam, ale 'cośkolwieczek' - kumata jestem i w spory z 'wieśniakiem' wchodzić nie będę ;))) Serdeczne uśmiechy i pozdrowienia.
Ela_Ale Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 No, bo ja wiem...Każą witać, to witam, aleć już nie nowicjusz z Waści!:)))))) Coś tam podglądałam niedwuznacznie, niesynchronicznie, niedyskretnie ciut...A ten wierszyk - mniej poezji, więcej szyderstwa. Może być i tak, jako, że szyderstwo u mnie w cenie. Jednakże: skoro "się nie podniosłem", to może raczej " z sieci, ze strumienia ripost". Tak , jak jest, trochę jednak mi wadzi. Oczekuję ciekawych zaistnień, hej! Pozdrowienia ślę. Elka.
wieśniak m Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Elko pod wierszem. Hmmmm, nutka szyderstwa oczywiście przynależna:). Dziękuję za uwagę o sieci. Dziękuję za uwagę do tekstu. Pomyślę nad zmianą. Ta sieć od jakiegoś czasu mnie dręczy. Myślałem o " wartkim nurcie", ale czy nie za dużo wody w tekście;), choć z drugiej strony lanie wody i erystyka to może dobre połączenie ;). Pozdrawiam serdecznie :)
wieśniak m Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha ha :))), jestem zupełnie nieszkodliwy w bliższym kontakcie :))). Dzięki za powitanie i uśmiechy:)
Rekomendowane odpowiedzi