Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 zjadłem bukiet słów i wciąż niedosyt wrzuciłem więc na ruszt talerz pełen przecinków trzy kropki nad i-nterpunkcyjnym sosem polane a żeby zabić strasznego głoda chlapnąłem jeszcze kilka długo ważonych z pianką na dwa palce pi-wo-łaczy bezdźwięcznie połykanych aż tu nagle dopadła mnie zzzgaga z uszu wybrzmiewały onomato(epo)peje nosem wylewała się uciążliwa zieleń metafor a z czterech liter jak z armaty wystrzeliwały ulotne zdania o poezji
Konrad_O. Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie dość zabawowo :) Niestety często mam zzzgagę po nadmiarze fajek także wiersz mnie przerasta - przeraża hehe:) Poczytałem, pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie dość zabawowo :) Niestety często mam zzzgagę po nadmiarze fajek także wiersz mnie przerasta - przeraża hehe:) Poczytałem, pozdrawiam hiehie ja mam tak samo z fajkami więc rozumiem przerażenie(((-: pozdr
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Fajki rzuciłem, więc apetyt mam jak jasna cholera.Cenię poczucie humoru.Gratuluję uczty.Jest dźwięcznie i obrazowo.Zgagi nie stwierdzam.pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Przewrotnie z jajem, i fajnie wykorzystane kulturowo-językowe motywy = podoba mi się. Tym razem jednak nie dam plusa, jakoś tak brakuje mi melodii, czytając nie płynę kurcze : ) Pozdrawiam R.
Robert_Siudak Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Przewrotnie z jajem, i fajnie wykorzystane kulturowo-językowe motywy = podoba mi się. Tym razem jednak nie dam plusa, jakoś tak brakuje mi melodii, czytając nie płynę kurcze : ) Pozdrawiam R.
janusz_pyzinski Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 nawarzyłeś piwa to cierp,ale na pocieszenie czasem mam tak samo pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Fajki rzuciłem, więc apetyt mam jak jasna cholera.Cenię poczucie humoru.Gratuluję uczty.Jest dźwięcznie i obrazowo.Zgagi nie stwierdzam.pozdrawiam dziex pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki robert za odwiedziny,k w srode zapraszam do bregenz na premiere Opery Andre Schenier pozdr
Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiehie nic co ludzkie nie jest nam obce(((-: pozdr
Tali Maciej Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiehie usmielem sie przy tej recenzji, trafia w samo sedno(-: pozdr
JacekSojan Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 autentyczny poetycki paw! - ślicznie! :)! J.S
Rekomendowane odpowiedzi