Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 kiedyś wierzyłem uparcie obrazy ból krzyża czym jest pytałem hałasem dnia milczeniem w tramwaju a może to tylko czasowniki mieć dać być chwytam powietrze bo przecież musze oddychać ile jeszcze wciąż się głowi- ę a przecież wystarczy że jesteś siedzimy obok siebie i można powiedzieć że nic się nie dzieje urośnie drzewo a ja wybuduje dom z widokiem na jutro
janusz_pyzinski Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 wiersz z widokiem na jutro jak ostatnia strofa,w pierwszej przytnij nieco wyliczankę-trzeci i czwarty wers trochę psuje dobrą całość -pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 długa ta liczba wyliczanek dziwnie złamane wersy w pierwszej strofie ale złapałem ton / kiedyś wierzyłem uparcie słowa ból krzyża czym jest życia pytałem hamak okręcony w dni i noce z zamiłowania polityczna gra rodzina wojna praca kredyty głód a może złudzenie bytu chwytam powietrze bo przecież muszę oddychać ile jeszcze wciąż się głowi- ę a wystarczy że jesteś siedzimy obok siebie zobaczysz drzewo w końcu urośnie a ja wybuduje dom z widokiem na jutro niemniej oryginał równie przyswajalny / t
Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za podszepty coś niecoś już powycinałem pozdr
Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę pod wierszem pozdr
teresa943 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 wiersz z nadzieją, budzi refleksje warsztatowo wg mnie ok serdecznie pozdrawiam, Macieju :) Krysia
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za oględziny pozdr
Rekomendowane odpowiedzi