ja_bolek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 me tu rdze, te z drutem nawijaj Iwo, owijaj Iwan
gżegżółka Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A drut, bób tur da?
gżegżółka Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 A drut, sok Mani. Bob i nam kostur da?
HAYQ Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kartofel. A... mam i kota.
ja_bolek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 A Marek: - O piwo retro! - Perła - dodał reporterowi. Pokera ma.
ja_bolek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kartofel. A... mam i kota. Elf, ot ... raka ma! A ma kartofle?
ja_bolek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co? Wedla żal ...
gżegżółka Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kartofel. A... mam i kota. Elf, ot ... raka ma! A ma kartofle? A to kit! Elf ma pamflet i kota!
ja_bolek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Elf, ot ... raka ma! A ma kartofle? A to kit! Elf ma pamflet i kota! na doskok ...
gżegżółka Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koks do Ali, but u Bila. ...
HAYQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to kit! Elf ma pamflet i kota! na doskok ... ma na doskok - soda nam.
HAYQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kartofel. A... mam i kota. Elf, ot ... raka ma! A ma kartofle? I ma pała rym. Stonka? Za nic - ramą bulwy żywe!
Rekomendowane odpowiedzi