Jolanta_S. Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 chciałam popływać więc zaprosiłeś do aquaparku schody szły w górę z każdą następną robiło się bardziej gorąco na szczycie krzyknęłam zjeżdżaj powiedziałeś oki
Jolanta_S. Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu nie? przecież taki przedwczesny strzał... się zdarza i chyba trafnie opiasny? nie widzę w tym nic złego, ani obraźliwego - szybka akcja i reakcja... jak to w życiu... może nic specjalnego, a jednak... serdecznie pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witaj. Świetne poczucie humoru:) A co do "szczegółów pewnego ..." , właściwie to ich brak. Pozdro
Jolanta_S. Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fajnie - czyli ten "pewien" był adresowany do Mariusza ;) Mariusz wybacz! ja już tak mam, poukładane nie tak jak trzeba... powinnam dostać niezłe lanie - za te moje psoty! serdecznie pozdrawiam - Jolka :)))
Ran_Gis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 - nie porywa bąknął powyżej Popsuty, a mnie rozrywa.. i te Twoje Jolka.. prosto z życia do wiersza psoty.. czy psuty.. pozdrawiam i wiem że pozdrawiam Ran
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ty potrafisz podać właściwy kierunek. Krótka piłka i "po ptokach". Dla mnie super! Pozdrówka, Jolaś :)
Jolanta_S. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. domyślam się dlaczego. serdeczne dzięki i pozdrawiam :)))
Jolanta_S. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z życia... a przecież mogło być... może kiedyś. te jego słowa są świetne... zachował spokój i zjechał. dziwne, że faceci nie pamiętają, iż kobieta powinna pierwsza... świat - pamiętam mama mówiła "jest popsuty" ;) serdecznie pozdrawiam ☺☺☺
Jolanta_S. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan!!! inspirujesz :) nie zawsze tak jak bym chciała... mogłabym z każdego Twojego wiersza czerpać... serdeczności :)*
Jolanta_S. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cała ja, naga ja... :))) Leo, piękne dzięki i serdecznie :)*
Marek Konarski Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z życia... a przecież mogło być... może kiedyś. te jego słowa są świetne... zachował spokój i zjechał. dziwne, że faceci nie pamiętają, iż kobieta powinna pierwsza... świat - pamiętam mama mówiła "jest popsuty" ;) serdecznie pozdrawiam ☺☺☺ Popsuty wie co mówi... Bardzo słabe.
Ran_Gis Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 -dwa razy na raz w sobie.. mnie tu cytują.. to się wcinam w trawę.. ..w sumie kto co nade mną mówi.. za kogo kto mówi.. licho wie mówi.. pozdrawiam i wiem że nie za mocno pozdrawiam ale pozdrawiam.. R
Jolanta_S. Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z życia... a przecież mogło być... może kiedyś. te jego słowa są świetne... zachował spokój i zjechał. dziwne, że faceci nie pamiętają, iż kobieta powinna pierwsza... świat - pamiętam mama mówiła "jest popsuty" ;) serdecznie pozdrawiam ☺☺☺ Popsuty wie co mówi... Bardzo słabe. Marku, czy Popsuty potrzebuje obstawy???
Rekomendowane odpowiedzi