Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 tak naprawdę proszę pani to ja tylko pływam jestem nierekinem nawet waleniem wie pani w wodzie są niespodzianki baseny obniżają ph jak stringi kiedyś uległem poniosło powiedziała oki
dzie_wuszka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 e, nie pozdrawiam :) Ps:a tak z ciekawości, stringi obniżają pH? :|
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak trochę sennie tym razem :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obniżają, musisz stosować Laktacet. Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 s Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie:))) szczegóły pewnego maila chciałam popływać więc zaprosiłeś do aquaparku schody szły w górę z każdą następną robiło się bardziej gorąco na szczycie krzyknęłam zjeżdżaj powiedziałeś oki mini oszczędne i sexi - jak lubisz. serdecznie - jol.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie:))) szczegóły pewnego maila chciałam popływać więc zaprosiłeś do aquaparku schody szły w górę z każdą następną robiło się bardziej gorąco na szczycie krzyknęłam zjeżdżaj powiedziałeś oki mini oszczędne i sexi - jak lubisz. serdecznie - jol. Heja Jolu! Dz.
Rekomendowane odpowiedzi